Гороскоп на 27 березня 2022: що чекає сьогодні на Водолія, Діву та інші знаки Зодіаку

event 09:19 Неділя 27 Березня 2022 БЛОГ
Гороскоп

У двадцять п’ятий місячний день, поки Місяць убуває в знаку Водолій, не варто починати нові справи або намагатися вирішити бюрократичне питання: зараз не час звертатися в держструктури, пише Уніан

Перевірені та актуальні новини з фронту БАЙРАКТАР NEWS.

Деталі: Гороскоп на 27 березня 2022 року радить підбивати підсумки, освоювати нові знання. Вдалими будуть торгівля і переїзд.

А ось сварок потрібно уникати: вони можуть привести до фатального розставання, зруйнувати відносини – без шансу на відновлення.

Навантаження на тіло і психіку варто обмежити: в неділю прийнято відпочивати, гуляти і відновлювати сили.

Гороскоп на 27 березня 2022: Овен

Менше говоріть – і більше слухайте. Інакше за власною балаканиною ризикуєте пропустити щось важливе, що принесе вам гроші й удачу.

Гороскоп на 27 березня 2022: Телець

Зараз поганий час для чужих порад: плюралізм думок тільки вносить смуту у ваш настрій, збиває концентрацію на цілі. Заткніть вуха (можна взяти глушаки або увімкнути музику в навушниках) і твердо дотримуйтесь плану, який самостійно намітили для себе напередодні.

Гороскоп на 27 березня 2022: Близнюки

Будьте більш поблажливим до оточуючих: забудьте про критику, сарказм. Інакше ризикуєте спровокувати сварку, про яку потім ще довго будете шкодувати.

Гороскоп на 27 березня 2022: Рак

Сьогодні для роздратування буде багато приводів – але варто пригальмувати на хвилинку і просто усвідомити, що насправді всі ці приводи незначні і дурні. Розслабтеся і не забувайте рахувати про себе до 10 – перш ніж вичитувати співрозмовника. Інакше скандалу не уникнути. І вашого жалю з цього приводу – після.

Гороскоп на 27 березня 2022: Лев

У справах можливий відкат назад. Ймовірно, доведеться докласти більше зусиль задля досягнення результату, ніж планувалося спочатку. Ставтеся до цього філософськи: ще є шанс на перемогу.

Гороскоп на 27 березня 2022: Діва

Ще одна людина, яку все дратує сьогодні – це Діва. Але оточуючі насправді тут ні при чому. Дратівливість йде зсередини: Діва втомилася, Діва в стресі. Діві треба просто розслабитися, перевести дух, подивитися добрі мультики – і вона побачить, як світ навколо теж стає добрішим і привітнішим.

Гороскоп на 27 березня 2022: Терези

Сьогодні ваше головне завдання – допомагати іншим. Швидше за все, допомога буде пов’язана з інформацією: колезі може знадобитися консультація, другу – порада, мамі – слова підтримки тощо. Не шкодуйте сил і часу на подібну допомогу: це потрібно не тільки іншим, але і вам самому – щоб відчувати себе мудрим, потрібним і корисним.

Гороскоп на 27 березня 2022: Скорпіон

Оточуючим важко вас зрозуміти. І вас це засмучує. Але якщо не хочете загрузнути в жалобі до себе, а провести день продуктивно, то досить намагатися щось довести іншим людям, займіться своїми справами. Бажано – мовчки. Так і час, і нерви собі збережете.

Гороскоп на 27 березня 2022: Стрілець

Навколо вас багато корисної інформації – треба тільки зрозуміти, в чому її користь конкретно для вас. Уважно слухайте все, що вам говорять сьогодні. А потім посидьте в тиші – і спробуйте зрозуміти, як цією інформацією найкраще скористатися.

Гороскоп на 27 березня 2022: Козеріг

Відмінний час вирішувати фінансові питання. Особливо вдалим день буде для тих представників знака, чия робота пов’язана з грошима (продавців, бухгалтерів тощо). Але й іншим Козерогам варто зосередитися на фінансовій сфері: хоча б просто перерахувати гроші в гаманці – навіть це принесе сьогодні удачу.

Гороскоп на 27 березня 2022: Водолій

Не покладайтеся сьогодні на оточуючих. Згадайте прислів’я про те, що “якщо потрібно, щоб справа була добре зроблена – доведеться робити її самостійно”. Відтак, закочуйте рукава, забудьте про чужу допомогу – і дерзайте. Не бійтеся, все у вас вийде.

Гороскоп на 27 березня 2022: Риби

Займіться рутиною. З творчими ідеями нині криза – ну і не біда. Зате можна витерти пил і вимити підлогу, не відволікаючись на черговий геніальний план, що прийшов в голову прямо в процесі прибирання або готування і звів нанівець весь трудовий запал.

Останні новини
29.03.2024, П’ятниця
28.03.2024, Четвер
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward