Гороскоп на 25 квітня за картами Таро: що чекає на всі знаки Зодіаку

event 08:52 Четвер 25 Квітня 2024 Астрологія

Езотерики склали гороскоп на 25 квітня за картами Таро для всіх знаків Зодіаку. 

Овен (21 березня – 19 квітня)

Карта дня – Четвірка Жезлів. Це карта перемир’я, відпочинку та підведення підсумків. Сьогодні вам рекомендується зробити паузу, щоб оцінити свої досягнення та спланувати наступні кроки. Можливі приємні зустрічі з друзями або близькими людьми. У фінансах все стабільно. У стосунках панує гармонія та взаєморозуміння. Зверніть увагу на своє здоров’я, можливі легкі застуди.

Телець (20 квітня – 20 травня)

Карта дня – Восьмірка Кубків. Це карта розчарування, втрати та відмови. Сьогодні вам може здатися, що ваші плани руйнуються, а мрії не збуваються. Не здавайтеся, адже за чорною смугою завжди йде біла. Можливі невеликі фінансові витрати. У стосунках можливі тимчасові розбіжності. Зверніть увагу на емоційний стан, можливі перепади настрою.

Близнюки (21 травня – 20 червня)

Карта дня – Імператор. Це карта авторитету, влади та контролю. Сьогодні вам рекомендується взяти ситуацію під свій контроль і не йти на поводу у емоцій. Можливі нові можливості на роботі. У фінансах стабільність. У стосунках можливі розбіжності через ревнощі або власницькі інстинкти. Зверніть увагу на артеріальний тиск.

Рак (21 червня – 22 липня)

Карта дня – Колесо Фортуни. Це карта змін, несподіванок та нових можливостей. Сьогодні на вас чекає день, сповнений сюрпризів. Не бійтеся змін, адже вони можуть привести вас до кращого життя. Можливі зміни на роботі або нові пропозиції. У фінансах можливі несподівані грошові надходження. У стосунках пристрасть та романтика. Зверніть увагу на травну систему.

Читайте також: Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що чекає на всі знаки Зодіаку

Лев (23 липня – 22 серпня)

Карта дня – Справедливість. Це карта балансу, закону та справедливості. Сьогодні вам рекомендується бути справедливими та неупередженими у своїх судженнях. Можливі розмови з начальством або вирішення юридичних питань. У фінансах стабільність. У стосунках можливі розбіжності через різницю в думках. Зверніть увагу на стан хребта.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Карта дня – Відлюдник. Це карта самотності, роздумів та пошуку себе. Сьогодні вам рекомендується прислухатися до свого внутрішнього голосу та інтуїції. Можливі зміни планів або відмова від чогось. У фінансах стабільність. У стосунках можливе тимчасове охолодження. Зверніть увагу на імунітет.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

Карта дня – Коханці. Це карта вибору, спокуси та складних рішень. Сьогодні вам доведеться зробити складний вибір. Не піддавайтеся емоціям, зважте всі плюси і мінуси. Можливі нові знайомства або початок нового роману. У фінансах стабільність. У стосунках гармонія та взаєморозуміння. Зверніть увагу на стан нирок.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Карта дня – Смерть. Це карта трансформації, змін та оновлення. Сьогодні вам рекомендується відпустити те, що вже себе віджило, і звільнити місце для нового. Можливі зміни на роботі або нові пропозиції. У фінансах можливі несподівані грошові надходження. У стосунках пристрасть та романтика. Зверніть увагу на репродуктивну систему.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Карта дня – Сонце. Це карта успіху, радості та творчої енергії. Сьогодні на вас чекає сприятливий день, сповнений позитивних подій. Можливі цікаві зустрічі, поїздки або отримання важливих новин. У роботі можливе визнання ваших заслуг або підвищення по службі. У фінансах можливість отримати премію або знайти додаткове джерело доходу. У стосунках гармонія та взаєморозуміння з близькими людьми. Здоров’я не підводить, ви сповнені енергії та оптимізму.

Читайте також: Названо знаки Зодіаку, яким кінець квітня принесе одні страждання

Козеріг (22 грудня – 19 січня)

Карта дня – Помірність. Це карта балансу, гармонії та поміркованості. Сьогодні вам рекомендується знайти золоту середину у всіх сферах життя. Не кидайтеся з крайнощів у крайнощі. У роботі можлива співпраця або робота в команді. У фінансах стабільність. У стосунках гармонія та взаєморозуміння. Можете обговорити з партнером важливі питання або спільні плани на майбутнє. Здоров’я не турбує.

Водолій (20 січня – 18 лютого)

Карта дня – Зірка. Це карта натхнення, надії та здійснення мрій. Сьогодні на вас чекає день, сповнений натхнення та нових ідей. Можливі успіхи у творчих справах або несподівані осяяння. Не бійтеся реалізовувати свої мрії. У роботі можливе визнання ваших творчих здібностей або успішна презентація нового проекту. У фінансах стабільність. У стосунках панує гармонія та взаєморозуміння. Здоров’я не турбує, ви сповнені енергії та ентузіазму.

Риби (19 лютого – 20 березня)

Карта дня – Місяць. Це карта таємниць, інтуїції та емоцій. Сьогодні вам рекомендується прислухатися до своєї інтуїції та підсвідомості. Можливі таємниці або приховування інформації. У роботі не найкращий час для прийняття важливих рішень або початку нових справ. Краще відкладіть роботу на інший день. У фінансах стабільність. У стосунках можливі сварки або непорозуміння на ґрунті ревнощів або недовіри. Зверніть увагу на психоемоційний стан, можливі тривоги та хвилювання.

Останні новини
03.05.2024, П’ятниця
02.05.2024, Четвер
01.05.2024, Середа
30.04.2024, Вівторок
29.04.2024, Понеділок
28.04.2024, Неділя
27.04.2024, Субота
Читати більше новинarrow_forward