Гороскоп на 20 листопада 2022 року: що обіцяють астрологи

event 16:10 Субота 19 Листопадаа 2022 Суспільство

Гороскоп на 20 листопада 2022 року розповідає кому варто бути обережним у спілкуванні з друзями, а кому треба відпочити. 

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

ОВНИ

Овнам потрібно звернутися по допомогу. Ситуація, яка вас турбує скоро має вирішитися, але за допомогою іншої людини. 

ТЕЛЬЦІ

Тельцям пора усвідомити свої помилки та стати на шлях істини. Добре подумайте, кого ви могли образити та зробіть перший крок до примирення.

БЛИЗНЮКИ

Краще не гнівайте долю. Якщо 20 листопада вас турбуватиме погане передчуття – залишайтеся вдома та займіться своїми справами. Сьогодні ваша інтуїція підкаже вам, чого варто уникнути.

РАКИ

У Раків очікується насичений день. Щоправда, можуть бути розчарування. Зірки закликають вас стійко переносити удари долі цієї неділі – вам це зарахується.

ЛЕВИ

Левам потрібно відпочити. Проведіть час з друзями та не турбуйтеся про свої проблеми. Світ не перевернеться, якщо ви на один день поставите його на паузу.

ДІВИ

20 листопада Дівам потрібно буде поберегтися. Зірки кажуть, цієї неділі є ймовірність отримання травми. Якщо вийде – залиштеся вдома. Якщо ні – будьте гранично обережні й не ризикуйте марно.

ТЕРЕЗИ

Терезам варто охолонути та тверезо поглянути на ситуацію в якій вони опинилися. Ваші емоції можуть дратувати та ображати інших, тому тримайте себе в руках.

СКОРПІОНИ

20 листопада Скорпіони можуть перевершити себе. Зірки закликають вас не намагатися приборкати фантазію. Цього вівторка вона може відкрити вам небувалі можливості.

СТРІЛЬЦІ

Не силуйте себе до чогось, цього дня. Зірки кажуть, що справи, які ви робитимете без ентузіазму вам не вдаватимуться. Краще зверніть увагу на свою другу половинку – вона скучила за вашою увагою.

КОЗОРОГИ

Вам варто звернути увагу на своє здоров’я. Можливо ви із тих людей, які нехтують негативними симптомами, але це явно грає вам не на руку. В цей день Козороги мають велику ймовірність захворіти.

ВОДОЛІЇ

20 листопада вам потрібно навчитися пробачати. Ви тяжко працювали цього тижня і зовсім не звертали увагу на власні емоції. Зірки наполягають, щоб ви трохи “помарнували” час аби поновити сили.

РИБИ

20 листопада Рибам необхідно буде зберегти самоконтроль. Зірки кажуть, щось може вивести вас із себе. І попереджають: загнати своїх демонів назад буде неймовірно складно.

Останні новини
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward