Депутати Рівненської облради вирішили усунути Сергія Кондрачука з посади (ФОТО)

event 16:17 П’ятниця 22 Липня 2022 РІВНЕ
kondrachuk

Годину тому, про це повідомив сам Голова Рівненської обласної ради Сергій Кондрачук у своєму дописі на фейсбук.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Депутати фракцій “Слуга народу”, ВО “Батьківщина”, “Сила і честь” та “За майбутнє” зареєстрували в обласній раді проєкт рішення про його звільнення.

Причиною такого рішення є винесення на сесію питань, що розколюють суспільство, а саме питання МП УПЦ.

“Бо жодна посада не змусить мене відмовитися від своїх принципів та цінностей і піти на угоду з тими, хто у часи страшної війни захищає московію в Україні. Соромно, що у патріотичній, здавалося б, Рівненщині, під час такої страшної війни, ми не можемо покласти край організації, котра була міцним оплотом ворога впродовж усієї нашої незалежності”, – йдеться у дописі. 

Читайте також: У Корбана прикордонники забрали український паспорт (ВІДЕО)

Не підтримали таку ініціативу депутати  “Європейської Солідарності”, ВО “Свобода” та РПЛ.

На зображенні може бути: текст «проект украёна рвненська обласна рада восьме скликання гринадцята сесія) ршення вi̇д про дострокове припинення повноважень та звльнения 3 посади голови рівненськой обласной ради кондрачука серrія юрйовича в»дповдно пункту частини статтi̇ 43 та частини статт закону украёни <<про мсцеве самоврядування кратни>, вдповдно пунктв статті 4.18 регламенту рівненськой обласной ради восьмого скликання, обласна рада виришила: достроково припинити овноваження та звльнити рівненсько" обласной ради кондрачука сергія юрийовича посади голови перший заступник голови ради сергй свисталюк проект ршення подготовлений депутатами ривненськой обласной ради. депутат обласной ради депутат обласной ради андрій карауш депутат обласной ради Bimaniй ундр депутат обласной ради Iгop ясенюк микола кучерук»
Немає опису світлини.
Немає опису світлини.
Немає опису світлини.
Останні новини
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward