Чому не можна прати на швидкому пранні: головні причини

event 16:41 Вівторок 07 Лютого 2023 БЛОГ

Режим швидкого прання у багатьох господинь є улюбленою програмою. Він забирає мало часу і, тим самим, споживає менше електрики. Ці дві якості особливо актуальні, коли постійно відключають світло. Однак, не всі речі можна і потрібно прати в такому режимі, пише уніан.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS

Що не можна прати в режимі швидкого прання – поради

По-перше, цим режимом не варто користуватися, якщо потрібно очистити дуже брудні речі. Ця програма передбачає прання при низьких температурах, які не дозволять повністю позбутися від забруднень.

По-друге, постільна білизна та рушники – їм потрібна вода, температура якої буде щонайменше 60 градусів. Саме стільки потрібно, щоб позбутися від пилових кліщів. Крім цього, такі предмети побуту вбирають багато води і не встигають рівномірно розподілитися по барабану. За такої умови, вони можуть нашкодити пральній машині.

В-третіх, речі, які вимагають ручного або делікатного прання. Якщо ви не знаєте, чому не можна прати на швидкому пранні, то відповідь тут дуже проста. Швидкий режим може стати таким же швидким вбивцею ваших улюблених речей через недостатньо дбайливе поводження.

Читайте також: Астрологи назвали знаки Зодіаку в яких скоро зміниться життя

З цим все зрозуміло, а ось які речі можна прати на швидкій пранні? Якщо йти від зворотного, то одразу стає зрозуміло, що цей режим ідеально підходить для міцних і не дуже брудних речей. Ідеальний варіант, якщо потрібно швидко прибрати неприємні запахи і освіжити.

Що категорично заборонено прати в машинці – перелік

Тепер, коли з швидким режимом ми розібралися, варто перейти до питання, а що категорично не можна прати в пральній машині в принципі. Цей список набагато довший:

  • купальники і плавки;
  • одяг з бісером;
  • вироби з натуральної шкіри;
  • кепки і капелюхи;
  • ортопедичні подушки;
  • речі з плямами легкозаймистих речовин;
  • ліфчики з пушапом (це зіпсує їх зовнішній вигляд);
  • об’ємні речі (не намагайтеся їх впихнути силою).

Відповіді на питання, на якому режимі краще прати всі речі, просто не існує. Незважаючи на любов багатьох до швидкого режиму – у нього багато протипоказань. У той же час, сучасні пральні машинки надають величезний спектр можливостей, який дозволить знайти ідеальний підхід до майже кожної речі у вашому гардеробі.

Останні новини
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward