Болісно ревниві: три знаки Зодіаку, які мучитимуть партнерів підозрами

event 17:48 Вівторок 27 Червня 2023 Астрологія

Дехто вважає, що ревнощі сприяють любові. Це додає трохи “пікантності” у стосунки, але все ж таки іноді партнери у своїх підозрах можуть переходити всі грані, що призведе до скандалів. За словами астрологів, найревнішими є три знаки Зодіаку, пише UAportal.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS

Рак

Раки мріють про велике кохання – вони хотіли б зустріти ту особливу людину, з якою проведуть все своє життя. Уродженці знаку не приховують, що шукають лише серйозні стосунки. Однак спочатку не показують, наскільки вони можуть ревнувати. Вони зляться через розмови партнера з друзями, колегами або навіть членами сім’ї та потребують пояснень. Можуть маніпулювати і не зупиняться ні перед чим, щоб позбутися “конкурентів” і бути найважливішими.

Лев

Люди, народжені під цим знаком, харизматичні, сильні та рішучі. Вони не закохуються легко, а шукають відповідного партнера, у якому бачать потенціал. У фазі залицяння вони цінують конкуренцію – якщо кандидат успішний, то він цінний, і Левам є за що боротися. Однак уродженці знаку справжні власники, які постійно влаштовуватимуть сцени ревнощів, навіть якщо жодного приводу не було.

Читайте також: Астрологи назвали головних щасливчиків липня: хто вони

Водолій

Водолії є відкритими, незалежними та розкутими. Свобода для них – найвища цінність, вони із задоволенням розкажуть про своє прагнення зберегти особистий простір, але… Це не стосується їхніх партнерів. Як тільки Водолій по-справжньому закохується, він хоче проводити щохвилини зі своїм обранцем чи обраницею. І починає підозрювати партнера в невірності, приводів для скандалів на тлі ревнощів буде достатньо.

Останні новини
02.05.2024, Четвер
01.05.2024, Середа
30.04.2024, Вівторок
29.04.2024, Понеділок
28.04.2024, Неділя
27.04.2024, Субота
26.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward