Астрологи назвали заздрісні та підступні знаки Зодіаку

event 14:12 Понеділок 06 Лютого 2023 БЛОГ

Астрологи назвали знаки Зодіаку з чорним оком. Люди, народжені під цими знаками, можуть наврочити, вони дуже підступні і заздрісні, пише уніан

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ  БАЙРАКТАР NEWS.

Крім цього, деякі не контролюють свої вміння і випадково накликають біду на тих, кого хвалять. Кого варто побоюватися – читайте нижче.

Близнюки

Близнюки болісно реагують на успіхи інших людей. Вони рідко можуть щиро порадіти підвищенню колеги або привітати друга з покупкою машини. Астрологи вважають, що люди, народжені під цим знаком Зодіаку, не вміють приховувати заздрість.

На тлі цього Близнюки дуже глазліви і підступні. Вони можуть накликати біду на людину, яка їм не подобається. Для цього Близнюкам не потрібно проводити якісь магічні ритуали, для злого умислу їм достатньо лише сили думки.

Читайте також: Гороскоп на 7 лютого 2023: що чекає на всі знаки Зодіаку

Козоріг

Як вважають астрологи, Козероги можуть наврочити людині абсолютно випадково. Вони не заздрять іншим людям і дуже радіють, коли їхні близькі досягають успіхів. Однак їх радість небезпечна. Козероги можуть зіпсувати всі плани і зруйнувати всі мрії людини, навіть якщо бажають їй щастя.

Астрологи радять не розповідати Козерогам про свої цілі. Краще сказати їм про радісну подію вже по факту, а не до того, як воно здійсниться.

Водолій 

Водолії не люблять бути гірше всіх, проте рідко докладають якісь зусилля. Замість цього вони лише заздрять і сумують. Підвищення колеги може загнати Водолія в депресію, а та людина, яка похвалиться своїм успіхом, ризикує накликати на себе біду.

Водолії можуть наврочити і помститися. Вони егоїстичні і дуже не люблять спостерігати за щастям оточуючих. Астрологи радять уникати спілкування з Водоліями, коли ті проявляють токсичність.

Останні новини
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward