Астрологи назвали найгірших батьків за знаком Зодіаку

event 17:49 П’ятниця 23 Грудня 2022 БЛОГ

Кожна людина може сказати, що саме відносини з батьками впливають на те, як складається все подальше життя, пише Главред

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Одні батьки можуть надихнути дитину і налаштувати на щасливий життєвий шлях, інші дарують тільки комплекси і образи. Астрологи дізналися, які знаки зодіаку, швидше за все, не будуть хорошими батьками для своїх дітей.

Тирани і егоїсти

Уродженці палаючого знака Овни досить егоїстичні в своїх бажаннях. Вони не вміють ділити простір з іншими людьми, не вміють домовлятися і знаходити компроміси. Втомлений Овен ніколи не зможе терпіти відсутність тиші і суєту навколо себе, як зазвичай це буває з дітьми. Овнам-батькам також буде складно знаходити спільну мову з дорослими дітьми.

Читайте також: США виділить майже 45 мільярдів доларів для України та інших союзників

Безвідповідальні мрійники

Представники знака Близнюки часто пізно дорослішають або не дорослішають взагалі. Люди, народжені під цим знаком, практично ніколи не хочуть брати на себе відповідальність за що-небудь і, як правило, перекладають її на інших. У більшості випадків Близнюки-батьки не будуть виховувати належним чином, проте забезпечити дитинство-казку вони все-таки можуть.

Гіперопікаючі та непроникні

З батьками-Козерогами діти будуть позбавлені дитинства. Як правило Козероги дуже дисципліновані і не дають своїм дітям спокійного життя, займаючи їх усім, чим тільки можливо. Жорсткий графік не дасть дітям Козерогів дізнатися, що таке справжнє безтурботне дитинство.

Останні новини
27.04.2024, Субота
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
Читати більше новинarrow_forward