Астрологи назвали кольори, які принесуть удачу для кожного знака Зодіаку

event 20:54 Середа 15 Лютого 2023 БЛОГ

Астрологи вважають, що кожен може залучити в своє життя удачу і гроші, однак для цього потрібно підібрати правильний колір одягу, пише уніан

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Однак не всі знають, якому знаку Зодіаку підходить той чи інший колір. Дізнайтеся, що потрібно носити для багатства і щастя.

Овен

Овнам астрологи радять носити одяг темного кольору. Чорний принесе їм гроші, а справжнє багатство приверне одяг в чорний горошок. Також підійдуть відтінки синього. Овнам варто побоюватися яскравого одягу, він зробить їх роздратованими і розгубленими.

Телець

Астрологи радять Тельцям обирати спокійні відтінки і комфортний одяг. Вам чудово підуть білий, кремовий і жовті кольори. З ними ви будете здаватися людям добрими і товариськими. А для захисту від злих язиків, які часто норовлять зіпсувати життя Тельців, можете обирати одяг в клітинку.

Близнюки

Для Близнюків дуже важливо не переборщити з помітними і занадто яскравими квітами. Вам ідеально підходить червоний колір, але його потрібно носити обережно, не зловживаючи. А ось синій колір Близнюкам протипоказаний, він приверне зайві сльози і печаль.

Рак

Раки люблять комфорт, але при цьому вони нерідко намагаються експериментувати. Астрологи радять не гнатися за модою. Ракам краще обирати базові відтінки без кричущих принтів. Розум і стриманість Раков відмінно підкреслить класичний стиль і темні костюми.

Лев

Леви можуть віддавати перевагу яскравим кольорам. Їм відмінно підійдуть всі відтінки їхньої стихії – Вогню. Не бійтеся носити жовтий, червоний і рожеві кольори, вони підкреслять вашу індивідуальність. Також астрологи радять “розбавляти” велику кількість яскравого одягу чимось сірим. А одяг в смужку допоможе Левам знайти сили для глобальних починань.

Діва

Астрологи радять Дівам звернути увагу на одяг білого або зеленого кольору. Саме вони допоможуть вам виглядати впевнено і нейтралізують спроби ворогів завдати вам шкоди. Також Діви можуть сміливо обирати абстрактні візерунки, незвичайні малюнки і провокаційні написи.

Терези

Астрологи радять Терезам не ігнорувати “рослинні” візерунки. Вам чудово підійдуть відтінки зеленого, блакитного і бірюзового. Такі кольори захистять Терезів від туги і втоми. 

Читайте також: Гороскоп на 16 лютого 2023 року: що обіцяють астрологи

Скорпіон

Скорпіонам варто мати в своєму гардеробі етнічний одяг. Для вашої енергетики дуже важливі візерунки з рунами, ієрогліфами і мандалами. Удачу і гроші Скорпіонам принесуть відтінки пісочного і золотого. 

Стрілець

Стрільцям для удачі потрібно носити одяг зеленого кольору, а гроші приманять червоні аксесуари. Вам варто обирати візерунки з гострими кутами. Ці “шипи” дозволять Стрільцям впевнено рухатися вперед і захистять від усіх, хто спробує їм перешкодити. 

Козеріг

Козерогам не варто обирати занадто модний одяг. Віддайте перевагу комфорту, тільки в такому одязі ви зможете домогтися успіху і не розтратити всю енергію даремно. Для грошей і удачі на роботі вам варто обирати коричневий колір. Також він допоможе залучити любов.

Водолій

Астрологи радять Водоліям звернути увагу на вінтаж. Ви сповнені сміливості, а старі речі з історією лише підкреслять вашу впевненість у собі. Водоліям варто обирати одяг світлих відтінків і відмовитися від занадто яскравих візерунків.

Риби

Рибам варто категорично відмовитися від червоного кольору, він відлякує всі гроші. Вам підійде легкий одяг, віддавайте перевагу нарядам, які не сковують рухів. Рибам можна носити незвичайні візерунки, їм добре підійдуть сині і рожеві кольори. 

Останні новини
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
Читати більше новинarrow_forward