Астрологи назвали головних везунчиків лютого

event 10:57 П’ятниця 03 Лютого 2023 БЛОГ

Астролог Влад Росс назвав чотири знаки Зодіаку, яким у лютому 2023 року буде везти у всьому. Це буде найсприятливіший для них період.

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Лев

У вас може виникнути відчуття, що ви можете гори звернути, домогтися всіх своїх цілей, втілити в реальність мрії. Однак, як говорить Росс у коментарі “Главреду“, один в полі – не воїн. Тому він радить вам прислухатися до порад близьких людей. Вони точно не бажають вам нічого поганого. Якщо будете діяти поодинці, можете оступитися. Також астролог не рекомендує вам з’ясовувати стосунки, краще згладжуйте гострі кути.

Читайте також: Гороскоп на 4 лютого 2023 року: що обіцяють астрологи

Скорпіон

Для Скорпіонів лютий буде вдалим тільки в тому випадку, якщо ви пригальмуєте. Не варто гнатися за любов’ю, щастям і грошима. На перший план у вас вийде сім’я, проте ваша задіяність буде потрібна і на інших фронтах. Будьте обережні з фінансовими операціями, там може бути щось “нечисто”. Можуть виникати дрібні конфлікти. Астролог радить вам стояти на своєму.

Водолій

На вас чекає великий успіх на роботі. Ви можете зробити якийсь прорив. Сміливо беріться за нові справи. Ось тільки Влад Росс рекомендує вам самостійно приймати рішення, не покладаючись на думку інших. У фінансовому плані все буде розмірено. А ось в особистому житті не варто чекати бурхливих романів і емоцій.

Риби

Ваша інтуїція буде на дуже високому рівні. Це означає, що вона вкаже вам правильний шлях, якщо ви будете прислухатися до неї. Вам пощастить і в фінансовому плані. Астролог каже, що ви можете отримати велику суму грошей від своїх родичів. Звичайно, в цьому місяці у вас можуть виникати деякі труднощі, але ви все подолаєте.

Останні новини
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward