Apple обновить лінійку AirPods 

event 03:00 Субота 28 Жовтня 2023 Дім-Сад

Оскільки деякі моделі AirPods вже трохи застаріли, Apple, як повідомляється, планує випустити нові версії протягом наступних кількох років. 

Новина надійшла від Bloomberg, який стверджує, що всі три існуючі моделі AirPods стоять в черзі на оновлення. Починаючи з AirPods початкового рівня, вони можуть бути замінені двома новими моделями у 2024 році. Включаючи базову версію без активного шумозаглушення (ANC) і більш преміальний варіант з більшою кількістю функцій, включаючи ANC.

Після запуску двох нових моделей AirPods, Apple, як кажуть, припинить продаж навушників AirPods другого і третього поколінь, які зараз є у продажу. Обидві нові моделі, як очікується, матимуть схожий дизайн, але жодна з них, ймовірно, не матиме змінних силіконових навушників. На додаток до ANC, більш преміальна модель може також мати подібний зарядний кейс, як в AirPods Pro другого покоління, з інтегрованими динаміками для підтримки функції Find My. Обидві моделі, швидше за все, будуть поставлятися з роз’ємом USB-C.

Читайте також: Українські розробники створюють наземного робота MedEvac, який рятуватиме життя (ВІДЕО)

Ще один пристрій, який може з’явитися наступного року, – це AirPods Max наступного покоління. Нові навушники з функцією шумозаглушення можуть отримати порт для зарядки USB-C. А також кілька варіантів кольорів, що буде приємною зміною в порівнянні з моделлю першого покоління.

Залишається AirPods Pro, які, як стверджується у звіті, будуть оновлені у 2025 році. Поки що не повідомляється, чого очікувати від оновленої моделі, але вона повинна мати кілька нових функцій, які могли б виділити її серед базових моделей. 

Теги: техніка
Останні новини
01.05.2024, Середа
30.04.2024, Вівторок
29.04.2024, Понеділок
28.04.2024, Неділя
27.04.2024, Субота
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward