7 простих лайфхаків для очищення плитки у ванній кімнаті

event 19:00 Неділя 26 Березня 2023 Суспільство

Очищення плитки у ванній кімнаті є важливою частиною процесу прибирання, але часто буває дуже складним завданням. Невдалі спроби очищення можуть залишити плями та подряпини на поверхні, що робить її ще менш привабливою. Але існує кілька лайфхаків, які допоможуть вам з легкістю очистити плитку від забруднень.

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Використовуйте оцет

Оцет – чудовий засіб для боротьби з брудом. Змішайте воду та оцет в пропорції 1:1 і нанесіть на плитку. Після того, як засіб збереться на поверхні, витріть його сухою ганчіркою або серветкою. Оцет допоможе вам видалити забруднення та накип.

Використовуйте лимонну кислоту

Лимонна кислота є гарним засобом для боротьби з накипом та забрудненнями. Змішайте лимонну кислоту з водою в пропорції 1:1 і нанесіть на плитку. Надайте засобу декілька хвилин, а потім витріть поверхню м’якою ганчіркою або серветкою. Лимонна кислота допоможе вам видалити накип та забруднення без пошкодження плитки.

Використовуйте сіль

Сіль може бути використана для очищення плитки від забруднень. Змішайте сіль з олією чайного дерева в пропорції 1:1 і нанесіть на забруднену поверхню. Надайте засобу декілька хвилин, а потім витріть ганчіркою або серветкою. Сіль допоможе вам видалити забруднення та надасть плитці блискучий вигляд.

Використовуйте зубну пасту

Зубна паста – чудовий засіб для боротьби із забрудненнями та подряпинами на плитці. Нанесіть трохи зубної пасти на ганчірку або серветку та витріть забруднену поверхню. Потім промийте плитку водою і витріть її сухим рушником.

Використовуйте засіб для очищення скла

Засіб для очищення скла може бути використаний для очищення плитки від забруднень та подряпин. Нанесіть засіб на ганчірку або серветку та витріть забруднену поверхню. Потім промийте плитку водою і витріть її насухо.

Використовуйте парогенератор

Парогенератор може допомогти вам очистити плитку від забруднень та накипу без використання хімічних засобів. Просто нанесіть пару на забруднену поверхню та витріть її ганчіркою або серветкою. Парогенератор дозволяє очистити плитку більш ефективно та без зайвих зусиль.

Читайте також: Скільки разів на тиждень потрібно мити підлогу: дослідження вчених

Регулярно очищуйте плитку

Регулярне очищення плитки допоможе запобігти забрудненню та накопиченню бруду на поверхні. Рекомендується очищувати плитку щотижня або щомісяця залежно від ступеня забруднення.

Останні новини
05.05.2024, Неділя
04.05.2024, Субота
03.05.2024, П’ятниця
02.05.2024, Четвер
01.05.2024, Середа
30.04.2024, Вівторок
29.04.2024, Понеділок
Читати більше новинarrow_forward