5 знаків зодіаку зі слабкою імунною системою

event 19:07 П’ятниця 16 Квітня 2021 БЛОГ

Досвідчений астролог Манав Джайтлі розповів про знаки зодіаку, яким необхідно взяти себе в руки і краще подбати про себе.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Ось ці 5 знаків зодіаку, у яких може бути слабка імунна система. Перевірте, чи є ви в списку.

Телець

Так, міцний як цвях Телець – перший знак зодіаку в нашому списку, і ми розповімо вам, чому. Хоча цей знак Землі добре відомий своєю стійкістю, він часто приймає це як належне. Так, навіть попри те, що Телець по своїй природі наділений прекрасним статурою і здоров’ям, він не займається спортом так часто, як слід було б, і не дотримується здорового харчування.

Його завзятість гарантує, що Телець не зовсім прислухається до порад людей, які хочуть, щоб він подбав про себе, оскільки думає, що знає краще за всіх. Тельцю потрібно переконатися, що він включає в свій щоденний раціон багато фруктів, багатих вітаміном С, і зберігає водний баланс. Він може вибирати з безлічі фруктів, включаючи апельсин, лимон, гуаву і різні ягоди.

Скорпіон

Могутній Скорпіон зазвичай залишається в чудовому стані, але трохи схильний до простуди і грипу. Хоча зазвичай він не з тих, хто захворює відразу ж, астрологічний всесвіт вимагає, щоб Скорпіон вжив заходів обережності і зосередився на своєму благополуччі.

Поєднання Марса і Сатурна в зодіаку зараз теж не приносить Скорпіону багато користі. Потрібно намагатися пити достатню кількість води протягом дня (в ідеалі – тепла вода) і дотримуватися добре збалансованої дієти. Якщо Скорпіону дійсно потрібно вийти на вулицю, обов’язково потрібно прийняти душ відразу після повернення додому і кинути одяг в пральну машину.

Близнюки

Близнюки можуть мати низький імунітет через несприятливі зміни їх планетарного положення. Їм потрібно бути обережними прямо зараз і подбати про своє здоров’я.

Необхідно включити в свій раціон багато фруктів і овочів, багатих на вітаміни, і зосередитися на тому, щоб отримувати в достатній кількості вітамін С. Крім того, схоже, що астрологічний всесвіт просить Близнюків трохи призупинити свої думки і попрактикуватися в медитації. Пам’ятайте, що все інше може почекати, а ваше здоров’я завжди має бути вашим пріоритетом номер один.

Стрілець

Волелюбному Стрільцю, можливо, доведеться трохи попрацювати над своєю авантюрною душею і зрозуміти, як важливо залишатися вдома і зміцнювати свою імунну систему. Не бракує в цікавих хобі і уроків, які можна взяти в Інтернеті і які вгамують спрагу дізнатися щось нове.

Стрілець може почати вести щоденник, щоб відстежувати свої думки. Також можна зробити ставку на повне припинення споживання фасованих і консервованих продуктів.

Риби

Цей водний знак добре відомий тим, що поглинає отруйні емоції, плаваючі навколо нього, що завдає шкоди його імунній системі. Дорогі Риби, хоча бути в курсі подій – хороша звичка, ми пропонуємо зробити паузу в безперервному споживанні засобів масової інформації про коронавірус.

Гороскоп радить вжити додаткових заходів обережності, щоб підвищити свій імунітет. Якщо через карантин Риби відчувають себе пригніченими, можна зателефонувати за допомогою відеозв’язку друзям або поспілкуватися з людьми, яких любите. Також можна витратити деякий час на приготування здорової їжі для себе. Повірте, це терапевтичний засіб.

Джерело: сайт Meteoprog

Читайте також: Несприятлива погода в Україні нищить урожай

Останні новини
18.03.2024, Понеділок
17.03.2024, Неділя
16.03.2024, Субота
15.03.2024, П’ятниця
14.03.2024, Четвер
13.03.2024, Середа
12.03.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward