5 популярних брендів кухонних плит: рейтинг виробників, які постійно розвиваються

event 10:35 Понеділок 26 Жовтня 2020 ПОДІЇ

Виробники кухонних плит намагаються бути в тренді та крокувати в ногу з часом. Вони оснащують свої розробки якісними складниками, впроваджують нові функції й патентують інноваційні технології. 

Пристрої з найбільш актуальними експлуатаційними та технічними характеристиками виготовляють ті компанії, які:

  1. застосовують для виробництва передове автоматизоване обладнання високої якості;
  2. проводять процедури тестування продукції на завершальних стадіях виробництва;
  3. постійно працюють над створенням нових механізмів і систем, призначених для розширення базової функціональності кухонних плит.

Перерахованим вище критеріям відповідають відомі бренди, які представляють свою продукцію на європейському ринку і навіть за його межами. 

Electrolux

Першу позицію у рейтингу займає шведська марка побутової техніки Електролюкс. Вона вже понад 100 років працює над створенням девайсів, покликаних зробити життя людей безтурботним і комфортним.

Наразі компанія Electrolux робить усе можливе для створення й розвитку власної «екосистеми». 

У асортименті фірми є плити, які працюють від мережі електропостачання, а також газові моделі. Кожна брендова розробка — це результат кропіткої роботи команди:

  • інженерів,
  • технологів,
  • дизайнерів.

Переваги плит Електролюкс:

  • Інтуїтивно зрозуміла система керування. Моделі з механічними й з електронними панелями легко піддаються налаштуванню та контролю.
  • Широкий вибір моделей. Серед розробок можна з легкістю знайти модель для власних потреб.
  • Перевірені складові. Для забезпечення коректного функціонування плит на заводах Electrolux використовують тільки сертифіковані нагрівальні елементи, пальники та інші запчастини.

Придбати оригінальні плити Electrolux можна за посиланням https://www.moyo.ua/bt/kbt/plity/electrolux/

Gorenje

На другому місці у топі — словенська корпорація Гореньє, яка розпочинала свою діяльність з виготовлення сільськогосподарського обладнання, а потім перейшла на виробництво побутової техніки. 

ТМ Gorenje постійно бере участь у різноманітних виставках корисного оснащення і щороку демонструє аудиторії інноваційні розробки. Під час заходів міжнародного рівня вона презентує власні продукти, які підтримують Смарт-технології та чудово вписуються у концепцію «кухні майбутнього».

Представлені на ринку плити Гореньє приваблюють потенційних користувачів:

  • Стильним дизайном
    Виглядають моделі з різних лінійок модно та актуально, тому підходять для кухонь, оформлених у популярних стилях (лофт, хай-тек, арт-нуво).
  • Ергономічністю
    Виробник намагається зробити плити з духовими шафами максимально схожими на старовинні дров’яні печі. Завдяки цій особливості, їжа, приготована на них, має оригінальний смак і залишається корисною після термообробки.
  • Швидкість приготування
    Завдяки високій продуктивності конфорок навіть багатокомпонентні страви готуються з разючими темпами.

Beko

Третя сходинка рейтингу дісталася турецькій торговій марці Беко, відомій завдяки технологічним рішенням для кухні. 

Ця компанія також має на меті створення девайсів, які працюють на базі Смарт-технології та беруть на себе принаймні частину домашніх обов’язків. 

Серед найсвіжіших розробок Беко:

  • презентовані під час IFA 2020 духовки з технологією AeroPerfect;
  • індукційні варильні поверхні з розширеними зонами для великого посуду.

На актуальних досягненнях корпорація зупинятися точно не планує. Вона ще не один раз здивує своїх відданих фанатів ергономічними пристроями та передовими технологіями.

На четвертому місці — італійська торгова марка Індезіт. Це фірма, яка веде грамотну цінову політику і працює на задоволення потреб широкої цільової аудиторії. А замикає п’ятірку Zanussi — ще одна компанія з Італії. 

Автор:
Теги:
Останні новини
18.03.2024, Понеділок
17.03.2024, Неділя
16.03.2024, Субота
15.03.2024, П’ятниця
14.03.2024, Четвер
13.03.2024, Середа
12.03.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward