Що не можна робити на голодний шлунок: поради дієтолога

event 17:00 Середа 23 Лютого 2022 БЛОГ
їсти

На голодний шлунок не потрібно вступати в будь-які дискусії та сперечання, оскільки через знижений рівень глюкози людина не завжди здатна контролювати емоції.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Існують деякі види занять, які не рекомендується виконувати на голодний шлунок. Про це пише changeua.

Як розповів індійський дієтолог, не варто пити чай або каву після того, як людина прокинулася і ще нічого не з’їла. Кофеїн здатний негативно впливати на організм, збільшуючи показник кислотності в шлунку.

На думку дієтологів з Індії, також не можна вживати алкоголь на голодний шлунок, оскільки він набагато швидше проникає в кров і провокує сильне отруєння етанолом.

Не кращим вибором буде жування жуйки, якщо до цього людина нічого не їла, оскільки вона стимулює виділення шлункового соку. Але їжі в шлунку немає, і виділена кислота починає роз’їдати слизову порожнього шлунка. А це прямий шлях до виразки шлунку.

Читайте також: Чому згідно із прикметами не можна одягати діряві шкарпетки

Також індійський дієтолог дав пораду про те, коли слід ходити за продуктами — цього не потрібно робити на голодний шлунок. Це підтверджують відразу кілька проведених в США досліджень. Вони показали, що голодні люди в магазинах купують набагато більше продуктів, роблячи вибір на користь їжі, яка містить максимум калорій.

Стати автором!
Якщо Ви хочете вести свій блог на сайті Час-Дій, напишіть нам: [email protected]

Теги: дієтолог
Останні новини
07.05.2024, Вівторок
06.05.2024, Понеділок
05.05.2024, Неділя
04.05.2024, Субота
03.05.2024, П’ятниця
02.05.2024, Четвер
01.05.2024, Середа
Читати більше новинarrow_forward