Найбільші страхи Знаків Зодіаку

event 12:47 Понеділок 29 Листопадаа 2021 БЛОГ

У всіх є страх, і це нормально. Але наші фобії, зазвичай, передбачена зірками.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Овен – атазагорафобія

Атазагорафобія – страх бути покинутим. Овни бояться, що інші забудуть про них. Фахівці вважають, що викликати цю фобію може поєднання сімейної історії, нейрохімії та травмуючих життєвих подій.

Телець – пеніофобія

Пеніофобія – це страх жити в бідності. Цей період настає одразу після завершення кризи. 

Тельці дуже люблять жити в розкоші, але бояться голоду та злиднів, тому працюють за трьох.

Близнюки – деціофобія

Це страх приймати рішення. Вони роблять це лише в разі гострої необхідності. Близнюкам не приємно думати, що вибираючи щось одне вони втрачають інше.

Рак – тропофобія

Це фобія до подорожей, зміни місця проживання. Раки не люблять змінювати школу, роботу та партнерів. Негативно на них впливатиме навіть перестановка меблів. Вони емоційно прив`язані до близьких та свого будинку.

Читайте також: Астрологи розповіли, на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток цього тижня, 29 листопада-5 грудня

Лев – атихіфобія

Атихіфобія – це страх невдач. У всіх присутня м`яка форма цього страху. Але Левів вражає справжня паніка при думці, що в них щось не вийде. Їм, як нікому важливо, що про них подумають оточуючі.

Діва – пейрафобія

Це нав`язливий страх перед мовою, пов`язаний з заїканням та мутизмом. Діви ненавидять виступати перед публікою. Їм комфортніше працювати інтелектуально за лаштунками.

Терези – аллодоксафобія

Страх перед думкою інших людей. Терезам дуже важливо, що про них скажуть люди. Тако вони бояться та стараються уникати конфліктів.

Скорпіон – танатофобія

Танатофобія – це глибокий екзистенційний страх смерті. Скорпіони, незважаючи на свій похмурий гумор, дуже життєлюбні знаки. Вони люблять життя у всіх його проявах і дуже бояться його втратити (як і всі ми, що вже).

Стрілець – клеїзіофобія

Клеїзіофобія – соціальна тривожність, яку викликають замкнуті простори або обмеження руху. Щось на кшталт клаустрофобії, але більше стосується саме заборони на пересування. Люди, які страждають на цей розлад, не шанують ліфти і навіть ремені безпеки на атракціонах.

Козеріг – рабдофобія

Рабдофобія – це страх критики або покарання. Часто розвивається із травматичного дитячого досвіду. Козероги гіпервідповідальні трудоголіки (ось це поєднання, так?), тому їм огидна думка, що хтось може почати критикувати їхню роботу.

Водолій – тассофобія

Це нудьга чи неробство, які викликають занепокоєння і навіть паніку. Водолії настільки діяльні, що вони не терплять залишатися в полоні відсутності завдань. Водолії енергійні, балакучі і сповнені сил.

Риби – скоптофобія

Скоптофобія – страх здатися безглуздим і смішним в очах оточуючих у зв’язку з уявними недоліками. Такі люди страждають комплексами, і будь-яке відхилення від прекрасного сприймається ними як щось жахливе, огидне.

Джерело

Автор:
Останні новини
03.05.2024, П’ятниця
02.05.2024, Четвер
01.05.2024, Середа
30.04.2024, Вівторок
29.04.2024, Понеділок
28.04.2024, Неділя
27.04.2024, Субота
26.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward