Критики навали ТОП – 10 серіалів 2021 року (трейлери)

event 11:14 Понеділок 29 Листопадаа 2021 БЛОГ

“Гра в кальмара”, “Локі”, “Покоївка” та інші серіали увійшли до ТОП – 10 кращих сералів 2021 року. 

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Цей рік подарував глядачам багато класних серіалів. Тому критики вирішили підібрати ТОП – 10 найкращих закордонних серіалів.

“Гра в кальмара”

Це найгучніший серіал 2021 року, але якщо раптом ви його ще й досі не бачили, то історія розповідає про групу людей, які грають у гру на смерть, приз у якій — величезна сума грошей.

“Вбивства в одній будівлі” 

Комедійний детектив з відомими акторами розповість історію про трьох сусідів, які люблять детективи та подкасти. Якось у будівлі, де вони мешкають, трапляється страшний злочин і герої щосили намагаються з’ясувати, що трапилося, і записати про це свій власний подкаст.

“Сцени з подружнього життя”

Цей мінісеріал є ремейком однойменного фільму 1973 року, але лише дія в ньому відбувається в сучасній Америці. Серіал розповідає про подружню пару, яка вирішує розлучитися після десяти років спільного життя, але їхні почуття спалахують із новою силою.

https://youtu.be/mRuVWHnQlV8

Читайте також: Аферисти “розвели” Дзідзьо на кругленьку суму

“Мейр із Істтауна”

Мінідетектив з Кейт Вінслет у головній ролі, розповість історію про жінку на ім’я Мейр Шієн — детективку поліції з невеликого міста, в якому трапляється загадкове вбивство молодої дівчини. Під час розслідування героїня стикається віч-на-віч із власним горем.

https://youtu.be/bm7RmpzCeyk

“Чергування”

У центрі сюжету серіалу – Емі Сілва – старша інспекторка карного розшуку. Якось жінка отримує нове завдання: розслідувати зникнення шотландського рибальського траулера та загадкову смерть на борту атомного підводного човна. Головна героїня підозрює, що між цими подіями є зв’язок, який загрожує ядерній безпеці Великої Британії.

“Змій”

Серіал розповідає історію одного з найневловиміших злочинців і серійних вбивць 20 століття — Чарльза Собхраджа, який орудував “стежкою хіпі” в Індії, Непалі та Таїланді, і довгий час залишався на волі.

“Джинні та Джорджія”

Ексцентрична Джорджія, її дочка Джинні та син Остін переїжджають до нового міста, щоб почати життя з чистого аркуша. Мама і дочка — дуже близькі, пори це, юна Джинні почувається зрілішою і відповідальнішою, ніж її легковажна мама. Але це лише вуаль, за яким Джорджія ховається, насправді жінка набагато розумніша і просто намагається втекти від свого минулого, про яке її діти нічого не знають.

https://youtu.be/QsacpJwXCO8

“Ласун”

Якось у світі народжується особливий малюк на ім’я Баз, але лише його поява збігається ще з двома факторами: невідомою хворобою і народжуваністю дітей-гібридів. Багато хто вважає, що у всьому винні всі ці діти-гібриди і починають на них полювання. Баз — хлопчик з оленячими рогами — мешкає з батьком, але після його смерті малюк вирушає у подорож, щоб знайти свою маму.

“Голстон”

Серіал розповідає про американського модельєра Роя Голстона, який одягав найзнаменитіших жінок Голлівуду, серед яких була і перша леді США Джекі Кеннеді. Серіал торкнеться періоду життя Голстона від початку кар’єри і до повного її краху, а також покаже, як він став частиною авангардної культури Америки.

https://youtu.be/yCgdWHwEnrg

 “Ванда/Вінж”

Головні герої Ванда та Віжн — персонажі всесвіту Marvel. Ванда має телекінетичний дар, а Віжн — андроїд. Але також вони ідеальна подружня пара, яка мешкає в милому містечку Веств’ю і намагається приховати свою сутність.

Джерело

Автор:
Останні новини
16.09.2024, Понеділок
15.09.2024, Неділя
14.09.2024, Субота
13.09.2024, П’ятниця
12.09.2024, Четвер
11.09.2024, Середа
10.09.2024, Вівторок
09.09.2024, Понеділок
Читати більше новинarrow_forward