“Куб в пустелі” – психологічний тест

event 14:31 Четвер 22 Вересня 2022 БЛОГ
pisoc

Тести, які залучають нашу уяву, дуже добре показують те, що у нас відбувається на підсвідомому рівні. “Куб в пустелі” став дуже популярним в інтернеті й не дарма. Він добре показує, що насправді нас турбує в цей момент. Пропонуємо пройти цей тест, аби пізнати себе трішки глибше.

Починаємо

Для початку уявіть, що ви опинилися в пустелі. І вона просто величезна. Серед цієї пустелі знаходиться куб. Бачите його? Наскільки цей куб великий? Де саме він стоїть? 

Він занурений в пісок або ж стоїть на поверхні? Рухається він? З якого матеріалу він зроблений?

Подумайте над цим, а потім переходьте до наступної підказки.

Раптом ви розумієте, що в пустелі крім куба є ще й сходи. З якого матеріалу вони виготовлені? Вони великі? Нові чи старі? Де вони стоять стосовно куба?

В пустелі з’явився кінь.

Він переміщається? В яку сторону прямує? Не можете уявити коня? Не варто переживати з цього приводу.

Просто запишіть собі на аркуші паперу все, що вам не вдається створити в уяві.

А тепер уявіть собі квіти. Як багато їх перед вами? Де вони знаходяться щодо всіх інших об’єктів? З якою ґрунту ростуть?

Сподіваюся, ви взяли з собою парасольку, тому що ось-ось вибухне буря!

Бачите, як вона насувається? Наскільки сильний вітер? Буря тільки видніється вдалині або ж ви стоїте прямо в її центрі? Вона якось впливає на інші предмети, раніше вже представлені вами?

Результати

Куб уособлює людське его.

Якщо у ваших фантазіях у нього великі розміри, значить ви досить самовпевнена особистість. Компактні розміри свідчать про те, що вашими відмітними рисами характеру є скромність і сором’язливість.

Якщо куб занурений у пісок, ви любите планувати все наперед. А якщо він розташований прямо на поверхні, то у вас діловий стиль мислення.

Рухомий куб означає, що ви мислите нестандартно й уникаєте обмежень.

Сходи символізують друзів.

Якщо ви уявили собі сходи, притулені до куба, то у вас дуже тісні стосунки з друзями, і ви розраховуєте на їх підтримку. Якщо ж драбина лежить в стороні, то ви віддаєте перевагу бути незалежним.

Якщо сходи лежать під кубом, то ви авторитет для своїх друзів.

Якщо куб і сходи розміщені на одному рівні, то і ви з друзями маєте однаковий вплив. А якщо драбина перебуває над кубом, то ваші друзі є для вас авторитетом.

Короткі сходи означають, що ви віддаєте перевагу тісному колу знайомств. Якщо ж вони довгі, то ви екстраверт, у якого багато соціальних контактів.

Кінь – символ ідеального супутника життя.

Якщо представлена вами тварина це сильний робочий кінь, тоді ваша ідеальна друга половинка повинна бути трудоголіком і надійною людиною.

Представили собі більш ніжну тварину? Тоді ви бачите свого ідеального супутника життя як такого, що пишається своєю зовнішністю і любить себе побалувати.

Якщо кінь стоїть далеко від куба або біжить у протилежний від нього бік, то зараз ви емоційно відсторонені від поточного партнера або ж він далекий від ідеалу.

Квіти – це діти.

Скільки кольорів ви собі уявили, стільки дітей вам хотілося б завести в реальному житті. Якщо ці квіти ростуть поруч з кубом, то ви або прагнете до близьких стосунків зі своїми дітьми, або у вас вже налагоджені такі відносини.

Квіти знаходяться далеко від куба? Тоді ви просто не цінуєте близькі стосунки з власною дитиною.

Буря – вираз ваших страхів.

На якій відстані від себе ви представили бурю? Чим далі вона від вас, тим менше турбот у вашому житті. Те, що буря майже підібралася до куба, означає вашу готовність впоратися з конфліктною ситуацією.

Читайте також: Сина Пєскова налякали дзвінком із “військкомату” у прямому ефірі (ВІДЕО)

А якщо негода вирує прямо над кубом, то прямо зараз ви повністю поглинені поточними турботами.

Останні новини
18.03.2024, Понеділок
17.03.2024, Неділя
16.03.2024, Субота
15.03.2024, П’ятниця
14.03.2024, Четвер
13.03.2024, Середа
12.03.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward