Які речі не варто робити заміжній жінці

event 12:58 Понеділок 14 Лютого 2022 БЛОГ

Людина – звір сімейний і громадський, і всі ми відчуваємо необхідність дотримуватися негласних правил поведінки, що відповідають нашому віку або статусу.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

1. Нездоровий егоїзм.

Довге проживання єдиною дитиною в сім’ї, чи наодинці з турботами лише про власні потреби може сформувати у вас відчуття, що вам всі і завжди щось повинні. Тепер просто зрозумійте, що суперництво за побут, дітей чи правоту думки слід відсунути убік, інакше ваша половинка почуватиметься покинутою та небажаною.

2. Шантаж.

Вимагання свого сльозами, істериками та погрозами поїхати до мами порушують вашу сімейну гармонію, яку не так просто буде відновити. Якщо ситуація набуває серйозного обороту і веде до сумного розвитку подій — не бійтеся звернутися до сімейного психолога.

3. Обговорення чоловіка при сторонніх.

Спроба самоствердитись у суспільстві, шукаючи схвалення з боку та критикуючи чоловіка, нашкодить вам же насамперед. Аж до повної втрати авторитету в очах близьких та знайомих. Навіщо ви з ним живете, якщо він такий поганий?

4. Затягування конфліктів.

Довгі образи, нестримність в емоціях та поганий самоконтроль підривають вашу родину зсередини. Як кажуть мудрі жінки, сварки треба завершувати до того, як лягати в ліжко, а подружжя має спати разом.

5. Поділ на “моє” і “наше” або “моє” та “твоє”.

Сьогодні жінка часто заробляє не тільки менше, але часто на рівні і навіть більше за свого чоловіка. Архаїчні настанови про те, що чоловік повинен одноосібно утримувати сім’ю, вже давно неефективні. Це стосується всього, що у вас є на двох: грошових коштів, майна, стосунків із родичами чоловіка та сімейного “мікроклімату”. Прийміть свою частку.

Читайте також: Фінансовий гороскоп на 14-20 лютого:  на кого зі знаків Зодіаку чекає прибуток цього тижня

6. “Торгувати” інтимом.

Відмовтеся від звички уникати чоловіка, бажаючи отримати якийсь матеріальний або емоційний бонус. Подібна маніпулятивна гра не може тривати вічно і спричинить свої наслідки: від скандалів до зрад та пошуку співчуття у чужих обіймах.

Джерело

Стати автором!
Якщо Ви хочете вести свій блог на сайті Час-Дій, напишіть нам: [email protected]

Автор:
Останні новини
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward