5 кращих різдвяних фільмів

event 10:06 Понеділок 27 Грудня 2021 БЛОГ

Різдвяні фільми — чудовий спосіб весело провести вечір із сім’єю, адже вони завжди добрі та романтичні, дарують приємні емоції та усмішки.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

“Різдвяні пригоди”

Головні герої Ліна та Макс — мешканці Нью-Йорка, але на свята вони хочуть потрапити до свого маленького містечка. Трапляється снігова буря та їхній рейс скасовують. Тепер головні герої змушені діставатися своїм ходом.

“Незвичайне Різдво Зої”

Після успіху серіалу “Незвичайний плейлист Зої”, його творці вирішили зняти ще й повнометражний фільм про різдвяні пригоди головної героїні. За сюжетом фільму дівчина не відчуває чарівництва моменту, адже має дар чути чужі думки через пісні, які виконує людина.

“Хлопчик на ім’я Різдво”

Хлопчик на ім’я Ніколас вирушає на засніжену північ, щоб знайти свого тата, який колись поїхав у експедицію на пошуки ельфійського села і не повернувся. Дорогою Ніколас потоваришував з похмурим упертим оленем на ім’я Блітцен та з вірною домашньою мишею.

Читайте також: Назад в дитинство: найкращі радянські мультфільми про Новий Рік та Різдво

“8-бітне Різдво”

У фільмі показані події 80-х років і те, як школярі провертають цілу операцію, щоб отримати заповітну приставку Nintendo Entertainment System.

“Стеження за Сантою”

Таня і Раян — детективи поліції, які, щоб розкрити серію пограбувань, вдають із себе молодят і заселяються в будинок по сусідству від містера Міллера, головного підозрюваного у злочинах.

Джерело

Автор:
Останні новини
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward