Житомирянин вкрав у охоронця телефон і втік, забувши свої документи у нього

event 13:49 Вівторок 21 Березня 2023 ПОДІЇ
kradiy

В Житомирі поліцейські затримали горе-грабіжника, який  вкрав у охоронця телефон і втік, забувши свої документи у нього.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS

Повідомляється, що вихідними до поліції звернувся охоронець одного з магазинів у Житомирі. Чоловік розповів, що він запросив покупця до службового кабінету, щоб переглянути записи камер відеоспостереження та урегулювати спірне питання щодо інциденту в магазині напередодні. 

Під час перегляду чоловік конфліктував з охоронцем і у якийсь момент несподівано вийшов з приміщення. За кілька хвилин потерпілий зрозумів, що разом з відвідувачем зник і його мобільний телефон. Однак у поспіху покупець залишив у кабінеті свою сумку.

Поліцейські, які прибули на місце пригоди, оглянули залишену сумку. Окрім особистих речей правоохоронці виявили там документи покупця, як виявилося 40-річного містянина.

Оперативники кримінальної поліції негайно виїхали за адресою, вказаною у документах, однак нікого там не застали. Вже наступного ранку правоохоронці розшукали чоловіка на одній з вулиць міста, неподалік його будинку. Потрапити у квартиру він не зміг, оскільки ключі були у сумці, залишеній у магазині.

Читайте також – Гіркін закликав путіна “заткнутися” та сказав, що той поводиться “як ганчірка”

Чоловік визнав свою провину в учиненому, однак мотиви своїх дій пояснити не зміг, оскільки, за його словами, був у стані сп’яніння. Нині правоохоронці встановлюють місцезнаходження викраденого майна.

Останні новини
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward