Затримано чергового агента рф, який коригував ракетні удари

event 09:47 Четвер 26 Січня 2023 ПОДІЇ
lyman

Контррозвідка Служби безпеки України затримала ще одного агента рф у Лимані, який коригував ракетні удари.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS

Зловмисником виявився місцевий житель, який після деокупації міста встановив контакт з російськими спецслужбами т запропонував їм свою допомогу у війні проти України.

За вказівкою агресора він збирав інформацію про місця базування та переміщення підрозділів Сил оборони на території району.

Крім того, зловмисник передавав окупантам локації місцевих об’єктів критичної інфраструктури, у тому числі енергогенеруючих підприємств, через свою знайому, яка проживає на тимчасово захопленій частині Луганщини та перебуває у полі зору спецслужб рф.

Отриману інформацію рашисти використовували для проведення прицільних ракетних ударів по території міської громади. Після обстрілів ворожий поплічник виходив на місцевість, щоб зафіксувати наслідки повітряних атак і потім “прозвітувати” агресору.

Читайте також – На Закарпатті затримано “волонтера”, який крав гуманітарку для військових

Співробітники СБУ затримали російського агента на спробі чергової передачі розвідданих через месенджер. Під час обшуку у затриманого виявлено телефон із доказами розвідувально-підривної діяльності на користь країни-агресора.

Нагадаємо, що нещодавно СБУ викрила ще одного агента рф, який “наводив” ворожі ракети на енергооб’єкти Одеси.

Останні новини
18.03.2024, Понеділок
17.03.2024, Неділя
16.03.2024, Субота
15.03.2024, П’ятниця
14.03.2024, Четвер
13.03.2024, Середа
12.03.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward