“Вирвав серце та поклав у холодильник”: під Києвом чоловік жорстоко вбив наречену

event 15:34 Вівторок 12 Липня 2022 Суспільство
huilо

Чоловік з Обухівського району вбив свою співмешканку та зберігав частини її тіла у своєму морозильнику. Про це повідомив на своєму каналі в ютубі начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов.

4 червня в селі Старий Безрадичі чоловік знайшов у місцевій канаві валізу з людськими рештками. Одразу після знахідки він зателефонував до поліції Київської області. 

Оперативники знайшли у валізі жіночий одяг та частини тіла, а саме 2 ноги, 2 руки, частину хребта і ребра. Було вирішено обстежити водойму разом з водолазами, проте більше нічого не знайшли.

За наявними даними поліція створила антропологічний портрет жінки та звернулася до громадськості за допомогою. Згодом до них зателефонувала жінка, яка повідомила, що її знайома вже давно не виходить на зв’язок та надала її соцмережі. 

Було проведено розслідування в ході якого виявилося, що це і є потерпіла. Також, вдалось встановити її коло зв’язків.

На початку лютого 40-літня жінка повернулась з Польщі до Києва, де проживала разом зі своїм сином. Згодом, вона познайомилася з чоловіком і почала з ним жити на орендованому житлі. 

Виявилося, що він був учасником знаменитого ток-шоу, а також юристом за фахом з адвокатським свідоцтвом. На дозвіллі вів психологічні тренінги в соцмережах.

В прокуратурі провели термінову нараду, де одностайно було вирішено провести обшук помешкання підозрюваного та оголосити йому підозру. На початку липня слідчо-оперативна група прибула в Ірпінь та обшукала житло чоловіка.

В ході обшуку, у морозильній камері було знайдено язик, серце, внутрішні статеві органи та нирку. Чоловік свою вину переклав на колишніх орендарів. 

“Я сюди заселився і я не відкривав холодильник” – сказав підозрюваний.

За його словами, жінку він задушив в кінці травня, після чого розчленував та по ночах розвозив її рештки по Обухівському районі. Частину він викинув в місцеву канаву, а іншу розкидав по смітниках. Оперативники досі не знайшли деякі частини тіла. 

Нині йому оголошено підозру в умисному вбивстві. Як запобіжний засіб, його триматимуть під вартою 60 діб.

Читайте також: Тепер усі ДНК будуть зберігатись в єдиному реєстрі.

“Цей приклад показує нам на те, що небезпека може бути зовсім поряд, що небезпека може прийти звідти, звідки ми ніколи не очікуємо. Треба бути обережними”, –  наголосив Андрій Нєбитов.

Останні новини
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
Читати більше новинarrow_forward