Відтепер здати квитки на потяг можна буде онлайн: Дію інтегрували з додатком Укрзалізниці

event 15:09 Середа 08 Листопадаа 2023 Суспільство

Задля боротьби з перекупниками квитків застосунок Укрзалізниці інтегрували з Дією: відтепер квитки на потяг Київ – Варшава можна придбати лише через Дію.Підпис.

Про це повідомив Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров. 

“УЗ продовжує системну боротьбу з перекупами квитків, щоб українці не переплачували кошти та не шукали альтернативних варіантів для поїздок. Тепер придбати квиток на найпопулярніший потяг Київ – Варшава в застосунку Укрзалізниці можна тільки з Дія.Підписом”, – йдеться у повідомленні. 

Федоров розповів, як верифікація акаунту через Дію допоможе боротися з перекупниками. Якщо з одного акаунту купуватимуть багато квитків, а потім повертатимуть, то після перевірки його заблокують. Надалі користувач вже не зможе купувати квитки онлайн, навіть якщо видалить і потім знов встановить застосунок або спробує пройти верифікацію через інший пристрій. 

Читайте також: На Львівщині чоловік надурив пасічників та привласнив півтони меду: йому світить строк

Крім того, завдяки Дія.Підпису знову з’явилася можливість повертати міжнародні квитки онлайн. 

“Також останнім часом для повернення міжнародних квитків треба було їхати на вокзал, стояти в черзі, писати заяву та чекати на повернення коштів до пів року. Завдяки Дія.Підпису це в минулому. Все робитимете в застосунку УЗ за кілька секунд”, – зазначив Федоров. 

Останні новини
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
Читати більше новинarrow_forward