Відомий астролог передрік путіну швидку смерть

event 12:53 Середа 22 Червня 2022 БЛОГ

Проблема зі здоров’ям російського диктатора путіна полягає в неконтрольованості кінцівок і артикуляційного апарату.

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Про це розповів відомий астролог Влад Росс, передає “Апостроф“.

За спостереженнями Росса, путін часом впадає в стан “ступору” і не в змозі контролювати власні рухи тіла й мовлення. Через це, вважає астролог, була скасована щорічна конференція путіна з росіянами, яка традиційно триває до шести годин.

Коментар:Дійсно, він не керує своїми ногами, вони у нього постійно рухаються. Так може взагалі несподівано впасти в ступор, взагалі нічого не вимовляти, не говорити, заїкатися. Тому була скасована ця щорічна ситуація, де він відповідає на питання – конференція, розрахована на п’ять або шість годин – тому що володимир путін не може керувати власним здоров’ям“, – сказав астролог.

Росс також стверджує, що на недавньому економічному форумі в Санкт-Петербурзі був справжній путін, а не двійник. Але є один нюанс – диктатор, за словами астролога, “був наколотий усіма медикаментами, без яких він не може обходитися”.

Коментар:путін був в екстезі”. Накололи йому екстезі, вистачило його на 1,5-2 години” на Петербурзькому форумі. Смерть підкрадається непомітно. Якщо людина, у якого четверта стадія раку і вже почалися такі ситуації, де його потрібно відкачувати, коли у нього метастази пішли, то, мабуть, йому вже недовго залишилося жити“, – спрогнозував астролог.

Останні новини
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward