Відома рівненська блогерка зняла скандальний соціальний ролик (відео)

event 11:24 Середа 17 Листопадаа 2021 ПОДІЇ

Олександра Ковальчук, відома рівненська блогерка, на своїй сторінці в Instagram, опублікувала важливий соціальний ролик про значення вакцинації.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Олександра Ковальчук на своїй сторінці в Instagram, 17 листопада,  опублікувала важливий соціальний ролик про значення вакцинації та показала епіцентр захворювання в Рівненській міській лікарні.

Читайте також: COVID-19 став хворобою бідних країн та бідних людей – ВООЗ

За сюжетом, Олександра зі своїм молодим чоловіком, якого зіграв відомий ведучий Юрій Габдулхаков, не можуть потрапити в жоден заклад харчування, оскільки потребують сертифікат про вакцинацію. Чоловік запевняє блогерку, що коронавірусу не існує, і це все видумка. Саша, своєю чергою, проводить “екскурсію” в лікарні.

Коментар:Ще два тижні тому я не вірив ні в який коронавірус, ні в вакцинацію, ні в що, доки не потрапив сюди. Тут всі тяжко хворі не вакциновані”,  – повідомив чоловік, який лежить в реанімації з тяжким перебігом цієї хвороби.

Після побаченого, Юрій пішов вакцинуватися.

Коментар:Передуючи хейту, я хочу сказати одне, що як і від грипу, вакцина від коронавірусу не захистить Вас від захворювання, але сприятиме легшому перебігу хвороби.

Мені ніхто не платив, я з радістю долучилася до зйомки даного ролику, аби просто показати Вам, як виглядає той епіцентр, в якому зараз перебувають лікарі. Зараз, під час пандемії, вони, як ніхто інший, потребують нашої підтримки! 

Країни, з найменшим відсотком хворих на COVID мають найбільший відсоток вакцинованого населення. Це ж про щось говорить?”, – написала Ковальчук на своїй сторінці в Instagram.

Автор:
Останні новини
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward