Екс”НеАнгели” влаштували публічний скандал

event 08:56 Середа 17 Листопадаа 2021 БЛОГ

“Нехай застрелиться”: екс”НеАнгели” влаштували публічний скандал. Дівчата влаштували “перепалку” в Instagram.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Вікторія Смеюха та Слава Камінська, колишні учасниці гурту “НеАнгели” посварилися у соціальній мережі Instagram.

Вікторія опублікувала відео з ресторану, на якому видно, що їй винесли торт з зображенням Слави Камінської. 

Читайте також: Переможець “Холостячки” “спалився” в мережі

Коментар: “Від шанувальників, почуття гумору яких гідно похвали, мені подарували торт, з яким я із задоволенням та безжально розправилася. І мені сподобалося! Так, навіть якщо хтось поки не в змозі відпустити цю історію. Навіть якщо у когось поки не настільки насичене професійне життя, щоб перестати чіплятися за минуле і виїжджати за рахунок інших”, – підписала відео Вікторія.

Скріншот Instagram

Реакція Слави Камінської не забарилася. За словами співачки, Віка розправилася не з зображенням Слави, а з любов`ю шанувальників.

Коментар: “Ну що ж, саме так Віка вирішила в черговий раз, але вже символічно висловити свою подяку групі, в якій вона працювала так багато років і це її “спасибі” команді, яка так багато для неї зробила! P.S А я Вас не підведу! З любов’ю, Ваша Слава. І так, звільни піарницю. Хайпу навела, але чи в плюсі він?” – написала Слава.

Згодом Слава вибачилася за свою хвилинну слабість, а також додала, що підтримає Вікторію Смеюху, якщо та випустить нову пісню або кліп. Але й не обійшлося без порції гумору.

Коментар: “Кондитер нехай застрелиться. Можна було торт багатший? За 15 років хіба я заслужила кренделя ці ліпити поруч з моїм святим ликом? Хоча виною всьому можуть бути спонсори, ну або смаки у всіх різні”, – додала Камінська

Джерело

Автор:
Теги: скандал
Останні новини
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward