У Росії жінка прооперувала сама себе

event 11:00 П’ятниця 17 Грудня 2021 У СВІТІ
бабуся

90-річна жителька Росії прооперувала себе самотужки. Перед тим, як зробити операцію, вона залишила записку рідним.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Бабуся померла через три тижні після госпіталізації. Про це повідомила її сім’я.

Коментар: “Бабуся померла. Розтин був сьогодні, тому офіційно причину нам ще не озвучили. Але попередньо, вона померла від основної хвороби, тобто, від раку. Операція, швидше за все, не позначилася на ній. Тести на коронавірус теж вже були негативні. У неї метастази були в черевній порожнині скрізь. Поговорити нам з нею перед смертю так і не дали, ні телефоном, ні особисто”, – розповіла сім’я.

Попередньо стало відомо, що жінка не мала сили терпіти біль і сама собі зробила вдома операцію. Вона пережила війну та блокаду, але захворіла на рак і страждала від його ускладнення – асциту, тобто скупчення вільної рідини в черевній порожнині.

Фото взято з сімейного архіву

Два роки тому, у пенсіонерки виявили рак, який уже давав метастази. Їй призначили лікування, але в жінки почалася водянка і була потрібна операція. При цьому в неї виявили COVID-19.

Читайте також: Україна увійшла в ТОП-20 серед країн, де найчастіше дивляться порно

У ковідний госпіталь, куди її хотіли покласти, пенсіонерка боялася їхати та залишилася лікуватися вдома. А коли біль від рідини в черевній порожнині став нестерпний, зважилася на самостійну операцію, поки нікого не було вдома.

Коментар: “Коли мама прийшла додому, бабуся лежала на спині, хоча раніше на спині вона не могла дихати. З черевної порожнини у неї витікала вода. Мама була в шоці, бабуся без нас зробила собі кілька надрізів кухонним ножем. Бабуся кричала, плакала, звинувачувала себе. Кровотеча в неї була, але зовсім трошки”, – розповіла онука.

Бабуся була не впевнена в результаті операції, тому залишила прощальну записку.

Текст із записки:  “…якщо можете, пробачте мені за мій такий вчинок, але я зі своїми такими хворобами жити і терпіти більше не можу. Мені дуже боляче і важко. … Цілую всіх вас. Ваша бабуня”.

Після того, що сталося, родичі викликали “швидку”, і жінку забрали в лікарню, де в неї знову підтвердився коронавірус. Спочатку стан був стабільний, а через три тижні жінка померла.

Джерело

Останні новини
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward