У Острозі крадій не зміг розрахуватися краденою карткою за пиво, тому викинув її у смітник

event 15:13 Четвер 09 Лютого 2023 РІВНЕ

7 лютого херсонець, який проживає в Острозі поцупив гаманець у 39-річної жінки, яка відволіклася в торговому центрі. Про це повідомила пресслужба Нацполіції Рівненської області.

Поліцейський оперативно приїхав до заявниці та встановив, що потерпілій прийшло сповіщення — її карткою намагаються розрахуватися у пивному магазині. Його продавці повідомили, що один із двох чоловіків, які сиділи за столом в закладі, дійсно, хотів сплатити за покупки через термінал, але вибило відмову. Поліцейський провів у них поверхневу перевірку, але при собі вони мали тільки готівку, а свою причетність до крадіжки заперечили.

На місце події прибула слідчо-оперативна група ВП № 3 (м. Острог). Оперативники під час проведення невідкладних процесуальних дій виявили у смітнику пивної крамниці крадену банківську картку.

Крім того, у мобільному потерпілої поліцейські побачили іще одне аналогічне сповіщення — зловмисники намагалися розрахуватись іншою карткою ще й в аптеці. Під час огляду прилеглої території, неподалік фармацевтичного закладу, ПОГ у смітнику виявив паспорт заявниці, гаманець та банківську картку.

За результатами розшукових заходів, зокрема і за описом провізорок, поліцейські встановили, що у скоєній крадіжці обґрунтовано підозрюється 40-річний житель міста Острог, уродженець Херсонської області.

Слідчі ВП №3 (м. Острог) Рівненського РУП затримали його в порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Читайте також: Шукав металолом, однак, знайшов боєприпаси: на Донеччині затримано чоловіка, який продавав гранати

За фактом таємного викрадення чужого майна, вчиненого в умовах воєнного стану, триває досудове розслідування. Зловмиснику слідчі повідомили про підозру за частиною 4 статті 185 КК України, а суд на 60 діб відправив під варту з правом внесення застави.

Відомо, що він уже потрапляв в поле зору поліцейських за крадіжки. Слідчі дії тривають.

Автор:
Останні новини
01.05.2024, Середа
30.04.2024, Вівторок
29.04.2024, Понеділок
28.04.2024, Неділя
27.04.2024, Субота
26.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward