У Миколаєві судитимуть колаборантку, яка передавала ворогу інформацію про ЗСУ

event 13:54 Понеділок 13 Лютого 2023 ПОДІЇ
sud (1)

У Миколаєві пройде суд над колаборанткою, яка збирала та передавала ворогу інформацію про дислокацію та переміщення ЗСУ.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS

Відомо, що зловмисницею виявилась 49-річна мешканка Миколаєва. За даними слідства, вона збирала інформацію про переміщення зброї,  боєприпасів та техніки Збройних Сил України по місту Миколаєву.

Зокрема, у серпні зловмисниця поширила фото та відео із зображенням елементів військового літака, що переміщувались військовим вантажним автомобілем по місту. А наприкінці серпня та у вересні минулого року поширила повідомлення з інформацією про переміщення озброєння по Миколаєву, достовірно розуміючи, що вказана інформація збирається для подальшої передачі державі-агресору. Вказане повідомлення було розміщене в якості відповіді на повідомлення адміністратора антиукраїнського телеграм-каналу щодо необхідності надсилання такої інформації.

Крім того, зловмисниця всіляко підтримувала російських загарбників, заперечуючи збройну агресію рф проти України. Так, під час особистої переписки з одним із користувачів антиукраїнського телеграм-каналу на повідомлення про ситуацію у місті вона зазначила:

“Подождите, у нас воды нет, отопления не будет, т.к. эти идиоты хотят солёную воду в систему залить, свет вырубят. А потом прийдут нормальные правители – русские и наведут порядок, так в первых рядах такие будут кричать за них и паспорта получать)) ждемсс переобувания))”. 

Читайте також – У Херсоні затримано зрадника, який співпрацював з ворогом та навіть встиг отримати громадянство рф

Жінці обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Санкція ж за вказаний злочин передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років.

Останні новини
16.05.2024, Четвер
15.05.2024, Середа
14.05.2024, Вівторок
13.05.2024, Понеділок
12.05.2024, Неділя
11.05.2024, Субота
10.05.2024, П’ятниця
09.05.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward