“Туалетний папір, лампочки та серветки”: що нині заборонено продавати у рівненських магазинах

event 12:24 Вівторок 12 Січня 2021 РІВНЕ

Через неточності у переліку заборонених до продажу у період локдауну товарів, у супермаркетах Рівненщини виникають конфлікти між персоналом та покупцями. 

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Заступниця керівника магазину “Велмарт” Ірина Копилець каже, що працівники “постійно ходять і виганяють” покупців із відгороджених відділів. Люди обурені й хочуть бачити документ, чому їм заборонено придбати необхідний товар.

Коментар: Чіткого обґрунтування, чому ми не можемо продавати лампочки й побутову хімію, ми не знайшли. Наприклад, фарба для волосся. До чого вона відноситься: до хімії чи косметики? Де цей чіткий перелік? Його немає”, – розповідає заступниця керівника магазину.

Жінка каже, що вони зверталися до керівництва мережі з проханням надати точний перелік товарів, які не можна продавати. Їм відповіли, що такого переліку не мають.

Коментар: “Серветки – не можна. А туалетний папір – можна. Чому мийний засіб для посуду ми купуємо, а мочалку не можна? Усе так заплутано”, – прокоментувала пані Ірина.

Раніше Європейська Бізнес Асоціація висловлювала думку, що такий розподіл на “заборонені” та “незаборонені” товари для продажу є досить нелогічним. Незрозуміло чому реалізація побутової хімії дозволена, а тютюнові вироби заборонені? Також ЄБА наголошує, що уряд не врахував потреби літніх людей, які навряд зможуть придбати необхідний товар в інтернеті.

Джерело: сайт ОГО

Читайте також: Сьогодні вісім вулиць Рівного залишаться без води

Останні новини
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward