Тіна Кароль показала як виглядає без перуки, без якої ніколи не виходить на публіку

event 18:09 Понеділок 30 Жовтня 2023 Шоу-бізнес

Українська співачка Тіна Кароль завжди виходить на сцену з пишними та густими локонами. Та насправді, густа та пишна шевелюра не є її справжнім волоссям.

Про це розповідає видання “1 хвилина”.

Зачіска Тіни Кароль є однією з основних складових її сценічного образу. Найчастіше Тіна з’являється на публіці з розпущеним волоссям, яке вона акуратно вкладає за вухо. Та в Мережі вже давно підозрюють, що співачка користується перукою. Її зачіска залишається бездоганною навіть після декількох годин на сцені та це викликає певні питання.

Так, якщо придивитися до волосся співачки з різних ракурсів помітно, що вона дійсно носить накладку на волоссі. Ця перука виглядає настільки натурально, що її практично неможливо відрізнити від справжнього волосся. Крім того, вона кріпиться за спеціальною технологією, що додає зачісці натуральності. Так, перука прикріпляється в сантиметрі від натурального волосся Тіни й виглядає, як продовження її волосся.

Читайте також: Євросоюз підтвердив підтримку української Формули миру після саміту на Мальті

Звісно, у звичайному житті Тіна Кароль не носить перуку. На домашніх знімках, які співачка дуже рідко публікує у Мережу, можна помітити, що справжнє волосся Тіни досить тонке і рідке.

Цікаво, що у звичайному житті Тіна Кароль майже ніколи не розпускає волосся, а закладає його у пучок, або у хвіст. Схоже, співачка не дуже любить своє натуральне розпущене волосся.

Варто відзначити, що багато українських та світових зірок також носять перуки. Така практика популярна через те, що постійні укладки, які робляться гарячими плойками, та дія засобів фіксації дуже псують волосся. Оскільки артисти дуже часто мають робити професійну зачіску, їхнє волосся приречене бути сухим та ламким. Щоб зберегти здоров’я та гарний вигляд волосся, зірки все частіше користуються перуками.

Останні новини
05.05.2024, Неділя
04.05.2024, Субота
03.05.2024, П’ятниця
02.05.2024, Четвер
01.05.2024, Середа
30.04.2024, Вівторок
29.04.2024, Понеділок
Читати більше новинarrow_forward