Таролог перерахувала міста, які РФ буде бомбити з повітря

event 13:55 Четвер 26 Травня 2022 БЛОГ
Росія

Таролог Олена Бюн склала передбачення для міст, які будуть обстрілювати найбільше, пише Уніан

 УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Деталі: Фахівець розповіла, що в містах Донецької області найближчим часом ситуація буде вкрай напруженою, проте карти говорять про те, що буде надана певна допомога українським військовим. 

Так, Бахмут, згідно з прогнозами Бюн, найближчим часом буде під обстрілом російським окупантів. Бомбити будуть по місту та околицях ракетами. 

Ще одне місто, яке в небезпеці – Дніпро. Разом з тим карти кажуть, що небезпечно і поруч – в Кам’янському, Марганці, Покровську. 

Коментар: Небезпека 50 на 50. Будемо сподіватися, що ППО спрацює. Тривають хитрі, але безуспішні спроби домовитися з владою, які ні до чого не призводять. Спроба тиску, спроба впливу нехорошим методом. Карти говорять про те, що всі нехороші плани по Дніпру – нездійсненні. Дніпро чекає “одужання” і оновлення тієї ситуації, в якій воно зараз знаходиться“, – підкреслила таролог Олена Бюн. 

Коментар: “Дніпро – це Україна. Дніпро стояв, стоїть і стоятиме під українським прапором”, – резюмувала фахівець. 

Також таролог зазначила, що Києву та Київській області загрожує небезпека ударів з повітря. Однак вона додала, що столиця поступово оживає.

Коментар: “Все більше людей буде повертатися до Києва. Ситуацію контролюватимуть. Те, що стосується небезпеки з повітря – попри жорсткий контроль, є можливість того, що може прилетіти. Несподіваний приліт”, – пояснила Бюн. 

Коментар: “Київ, не нехтуйте повітряною тривогою, тому що небезпека є”, – зазначила експерт

Останні новини
18.03.2024, Понеділок
17.03.2024, Неділя
16.03.2024, Субота
15.03.2024, П’ятниця
14.03.2024, Четвер
13.03.2024, Середа
12.03.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward