Синоптик розповів, якою буде погода у листопаді

event 19:31 Четвер 27 Жовтня 2022 Погода

За даними народного синоптика, у листопаді очікується справжня репетиція зими.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІБАЙРАКТАР NEWS.

Такий прогноз в коментарі “КП в Україні” озвучив народний синоптик Володимир Деркач.

На початку листопада на українців чекає більш-менш комфортна температура та кілька справді теплих днів, каже народний синоптик.

Коментар:У першій декаді останній осінній місяць покаже плавний перехід від “зрілої” осені до пізньої. Десь із середини цього періоду прийде похолодання, почнуться дощі, іноді з переходом у мокрий сніг, температура знизиться – особливо вночі. Вона продовжить знижуватись і на початку другої декади листопада. Погода ніби проведе репетицію холодів, попереджаючи, що зима не за горами“, – спрогнозував Володимир Деркач.

За його прогнозом, у середині листопада до України повернеться тепло, проте ненадовго. В останні десять днів листопада знову прийде похолодання.

Коментар:Спочатку ми відчуємо похолодання вночі, а за день-два вже й вдень. На Волині можливі морози, у деяких регіонах вони будуть сильнішими, після чого опади посиляться. В основному слід чекати сніг або мокрий сніг, це залежить від області. У будь-якому випадку дощів очікується набагато менше. Тож листопад у перспективі можна назвати репетицією зими“, – каже народний синоптик.

За його даними, така ж погода утримається і на початку грудня. 

Останні новини
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward