Сина та онука Софії Ротару затримали при спробі втекти на човні до Молдови (ВІДЕО)

event 08:50 Вівторок 08 Березня 2022 Шоу-бізнес

На фоні запровадження на Україні загальну мобілізацію (Верховна рада днями підтримала відповідний указ президента Володимира Зеленського) стало відомо, що Служба безпеки України (СБУ) спіймала сина та онука співачки Софії Ротару за спробу перейти кордон із Молдовою, повідомляє mediabum та Українська Правда у Twitter.

Як стало відомо журналістам, 7 березня, на ділянці українсько-молдавського кордону біля міста Могилів-Подільський затримали групу з дев’яти осіб.

Провідник-молдованин намагався таємно переправити човном через кордон вісім українців призовного віку. Серед них несподівано виявились Руслан та Анатолій Євдокименко – син та онук 74-річної співачки Софії Ротару.

Син Софії Ротару – Руслан. instagram.com/rus_yevdokymenko
Внуками зірка завжди пишалася. instagram.com/rus_yevdokymenko

Нагадаємо, раніше Міністерство внутрішніх справ України вже звітувало про затриманих. Декого з них знаходили у багажниках машин. Інші намагалися видати себе за іноземців чи пропонували прикордонникам хабарі.

За ухилення від призову з мобілізації згідно зі статтею 336 Кримінального кодексу України загрожує позбавлення волі строком від двох до п’яти років. А за незаконне перетин кордонів України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років. У разі повторного вчинення тих самих дій або вчинення їх у групі – від трьох до п’яти років.

Теги: СБУ
Останні новини
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward