Суспільне вже презентувало дизайн нацвідбору “Євробачення-2024”

event 16:56 Середа 08 Листопадаа 2023 Суспільство

Концепція «Музичної ДНК нації» поєднала у собі три символи: серце — логотип Пісенного конкурсу «Євробачення», музичні хвилі, як нестримна енергія коливання від звукових хвиль та стилізований образ ДНК, як алюзія на танець ліній, музичних хвиль і вібрацій.

Про це йдеться на корпоративному сайті Суспільного.

Начальник управління дизайну департаменту промо і дизайну Суспільного мовлення Влад Ходаківський зазначив, що команда дизайнерів створила сучасний візуальний стиль, який може змінювати свої форми.

За словами голови делегації України на “Євробаченні” Оксани Скибінської, новий дизайн національного відбору передає суть пісенного конкурсу. Вона відмітила, що їх метою було створення дизайну, який впізнаваний і для української, і для міжнародної аудиторії.

“Для нас було важливо відобразити в дизайні суть цього проєкту. Національний відбір відкриває пісні, в яких закодоване музичне ДНК нації, щоб представити на міжнародній музичній сцені характер актуальної української музики”, — зазначила Оксана Скибінська.

Читайте також: Українцям видаватимуть сертифікати на придбання книг: в Раді ухвалили рішення

Генеральний продюсер суспільно важливого контенту та спеціальних проєктів Суспільного мовлення Костянтин Стрюков зазначив, що “Євробачення” дивляться навіть ті, хто не дивиться телебачення. І це об’єднує українців, і дуже важливим для організаторів є вибір кращого представника від України.

“Лонгліст представить найсильніших, щоб показати різномаїття української музики. Кожен знайде свого фаворита, за кого вболівати. І хай переможе найсильніша або найсильніший”, – говорить Костянтин Стрюков.

Останні новини
01.05.2024, Середа
30.04.2024, Вівторок
29.04.2024, Понеділок
28.04.2024, Неділя
27.04.2024, Субота
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward