Старе кохання не іржавіє: хто зі знаків Зодіаку завжди страждає за колишніми

event 01:57 Середа 01 Червня 2022 БЛОГ

Астрологи назвали кілька знаків Зодіаку, які часто згадують своїх колишніх і можуть навіть страждати за ними ще довгий час, пише Уніан

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Близнюки

Близнюки найчастіше вступають в шлюб за наполяганням батьків і близького оточення. Якщо їм постійно будуть говорити, що вже час, то вони обов’язково це зроблять. Але чи будуть вони щасливі? Навряд. Близнюки – це однолюби, які все життя можуть думати і страждати тільки по одній людині, незважаючи за сімейний стан. Якщо їм не вдасться побудувати сім’ю з коханням всього свого життя, то навряд чи вони колись будуть по-справжньому щасливі.

Риби

Риби дуже прив’язуються до людей. Вони все життя будуть пам’ятати того, хто заподіяв їм найяскравіші, хоч і погані відчуття. Вони підсвідомо будуть тягнутися до цієї людини. Звичайно, вони можуть з кимось зустрічатися, жити і навіть одружитися і завести дітей. Але якщо у них з’явиться хоч найменший шанс повернути старе кохання – вони їм обов’язково скористаються. 

Рак

Сімейні і до божевілля вірні Раки не зможуть просто взяти і викреслити своє справжнє кохання з життя, що б між ними не сталося. Вони ще довго будуть вбиватися за цією людиною, дзвонити їй, писати, приїжджати, шукати можливість побути з нею разом. Ракам дуже складно відпускати людей, особливо тих, кого вони кохали всією душею.

Останні новини
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
Читати більше новинarrow_forward