США можуть обмежити кількість українських біженців в країні: сенатор озвучив причини

event 12:06 Понеділок 18 Грудня 2023 У СВІТІ

Сполучені Штати Америки можуть ввести обмеження на кількість українських біженців, які мають право перебувати на території країни. Ця інформація була озвучена сенатором Джо Манчіном у контексті майбутніх змін у міграційному законодавстві та політиці охорони кордонів.

Сенатор США Джо Манчін в інтерв’ю для CNN підтвердив, що американський уряд розглядає можливість встановлення лімітів на кількість біженців з України та Афганістану, яким дозволено перебувати в країні. Це стає частиною ширшої дискусії про зміцнення міграційного законодавства та посилення заходів охорони кордонів, які обговорюються між республіканськими сенаторами та адміністрацією президента Джо Байдена.

Манчін зазначив, що нова угода між сенатом та Білим домом може “змінити стан речей” у питанні міграції. Він також підкреслив необхідність зупинити неконтрольовану міграцію з різних країн світу, вказуючи на потенційні ризики для національної безпеки.

Читайте також: Врятували протези: гранати, які на Закарпатті підірвав у сільраді депутат, потрапили у військового без ніг

У контексті цих змін, республіканці в сенаті раніше заблокували розгляд запиту Білого дому на виділення коштів для України, Ізраїлю та інших потреб, загальною сумою $106 мільярдів. З яких $61 мільярд призначений для України. Вони вимагають, щоб будь-яка допомога була пов’язана з посиленням контролю на кордоні між США та Мексикою.

Останні новини
29.04.2024, Понеділок
28.04.2024, Неділя
27.04.2024, Субота
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
Читати більше новинarrow_forward