Скандальна українська блогерка відсвяткувала своє 18-річчя в карантин за 3 млн гривень

event 11:11 Вівторок 20 Квітня 2021 ПОДІЇ

Відома блогерка Юлія Вербинець 12 квітня відсвяткувала день народження. Дівчина влаштувала вечірку із зірковими гостями, та, судячи з фото, вона не дотримувалася карантинних обмежень. 

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

У коментарі представниця поліції заявила, що жодного провадження не відкривали.

Українська блогерка, відома як Verba, хотіла розкішно відсвяткувати свій день народження. Для цього вона запросила кілька десяток гостей. До того ж ведучим вечірки став Юрій Горбунов, а гостей розважав Монатік з Lida Lee та Nino. На святі були хореограф Амадор Лопес, попгурт Rumbero’s, ілюзіоністи Magic Five.

Блогерка повідомила, що святкування повноліття обійшлося їй у більше як 3 мільйони гривень. Половину з цієї суми вона витратила на виступ Монатіка. На ці кошти Юлія могла придбати 3 квартири чи 10 машин, але вирішила обрати емоції.

Однак, судячи з відео та фото, опубліковані на її інстаграм-сторінці та в сторіз, на святі були присутні десятки людей. Усі вони були без масок та не зберігали соціальну дистанцію. Тільки персонал закладу мав захисні маски. 

Як зауважує “Телебачення Торонто”, тільки 10 квітня Івано-Франківська область вийшла з червоної зони карантину, де тривали суворі обмеження понад місяць, та перейшла у жовту. Та навіть у жовтій зоні не можна проводити масові заходи, де наповненість залу перебільшує 50%. Станом на 19 квітня, в Україні 13 регіонів знаходяться в червоній зоні, а тільки 3 – у жовтій.

Варто зазначити, що зіркові гості Юлії Вербинець, наприклад Юрій Горбунов та Монатік, раніше знімали відео у колаборації з МОН, про важливість карантинних обмежень. Однак на святкування 18-річчя блогерки вони не дотримувалися дистанції та не носили масок. 

Нагадаємо, що Юлія Вербинець має величезну аудиторію – 3,1 мільйона підписників. Усі прихильники могли спостерігати за святом її дня народження, що проходило без карантинних обмежень.

Джерело: сайт 24 канал

Читайте також: Мережу підірвала новина про розлучення Ксенії Мішиної та Олександра Елерта: деталі

Теги:
Останні новини
18.03.2024, Понеділок
17.03.2024, Неділя
16.03.2024, Субота
15.03.2024, П’ятниця
14.03.2024, Четвер
13.03.2024, Середа
12.03.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward