“Школярів відправлять на дистанційне”: на Рівненщині впроваджують жорсткий карантин

event 12:04 П’ятниця 06 Листопадаа 2020 РІВНЕ

На Рівненщині через ймовірність зростання захворюваності на коронавірус готуються до впровадження більш жорстких карантинних обмежень в епідумовах.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Про це заявив перший заступник голови РОДА Сергій Подолін. В першу чергу посилення обмежень стосуватиметься закладів харчування та розважальних зон, а також проведення масових заходів.

5-го листопада перший заступник голови ОДА Сергій Подолін розповів журналістам, що найближчим часом існує вірогідність збільшення кількості хворих на COVID-19.

Уряд: Карантин на Прикарпатті й Буковині після 11 травня буде жорсткішим,  ніж загалом по країні | Новинарня

Це стосується міст та районів, які вже знаходяться в “червоній” зоні, а також – Гощанського і Дубенського районів. Вони, ймовірно, потраплять до “червоної” зони після наступного засідання комісії з ТЕБ та НС. Відтак, у області планують посилювати карантинні обмеження.

Коментар:Сьогодні головний санітарний лікар країни Віктор Ляшко пропонував Кабміну посилити карантинні обмеження. Це обмеження діяльності зон харчування, відвідування дитячих кімнат, розважальних зон у торгових центрах, заборона проведення масових культурних заходів, тому, що там є велике скупчення наших громадян. Зміни можуть зачепити і ті регіони, які потрапляють до “червоної” зони“, – сказав Сергій Подолін.

Він додав, що місцева влада не зможе обирати які саме обмеження впроваджувати, але натомість чітко виконуватиме рішення державної комісії з ТЕБ та НС.

На Рівненщині готуються до впровадження жорсткішого карантину -  Інтернет-видання "Час-Дій"

Також він наголосив, що у “червоних” зонах учнів старших класів відправлять навчатися дистанційно, а у школярів молодших класів буде можливість відвідувати заняття, якщо батьки не мають змоги залишити дитину вдома.

Разом з тим, в РОДА чекають роз’яснень уряду щодо механізму впровадження карантину вихідного дня.

Джерело: сайт UA:Рівне

Читайте також: В Україну йде різке похолодання: прогноз синоптика

Останні новини
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
21.03.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward