Що буде з грошима цього тижня. Прогноз для усіх знаків Зодіаку

event 17:25 Неділя 22 Травня 2022 Суспільство
фінансовий гороскоп

Астрологи розповіли, що буде з грошима наступного тижня. Попри зростаючий курс долара, зорі дають непогані прогнози для знаків Зодіаку. 

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІБАЙРАКТАР NEWS

Так, від 23 травня Меркурій на ретрофазі повертається на знак Тельця. У зв’язку з цим активізується тема фінансів та майнових справ.

Уже наприкінці тижня, 28 травня, на знак Тельця входить і Венера. Це знак її управління, тож з цього дня формуються сприятливі обставини для розв’язання фінансових питань, сфери особистих та ділових взаємин. Венера пробуде у цьому положенні до 23 червня. 

Телець 

Ми стільки говорили про знак Тельця у попередньому абзаці, тож не дивно, що він має більш позитивний астропрогноз серед усіх інших знаків Зодіаку. Тельці здобудуть спокій у житті та відчують себе щасливими. До кінця тижня вони зможуть розв’язати матеріальні питання, отримати заборгованість по зарплаті та знайти нові джерела доходу. Також можна переоцінка життєвих пріоритетів та ставлення до оточуючих. 

Близнята 

Представникам цього знаку Зодіака зорі теж прогнозують перемоги у діловому фронті. Наступний тиждень – хороший період для того, щоб зайнятися діловими проєктами та фінансовими питаннями. Знайдуться способи зекономити кошти та навіть примножити прибутки. Можливо, близнятам захочеться пов’язати кар’єру з чимось креативним. 

Рак 

Ракам зорі не віщують прямих змін у фінансовому стані. Але дещо таки є. Їхній знак нині стабільний й сприятливий для заведення нових контактів і здобуття популярності. Цього тижня більше спілкуйтеся зі старими та новими друзями. Розширення кола знайомих і укріплення старих зв’язків принесе матеріальні чи навіть любовні блага. Ваша популярність зростатиме, а люди на цьому тижні будуть вбачати у вас максимально симпатичну людину. 

Лев 

Для Левів наступний тиждень – час подумати. Це сприятливий період для інтелектуальної праці. У незавершених справах вдасться поставити крапку, адже добре подумавши, таки знайдете шляхи їх вирішення. Також час сприятливий для занять фінансовими справами – у цій складній галузі ви добре бачитиме потрібні відповіді на ваші питання. 

Діва 

У Дів посилюється творчий потенціал та відбувається сплеск інтелектуальної діяльності. Але він нерозривно пов’язаний із фізичною активністю. Тому варто збільшити вашу рухливість і тоді ви отримаєте максимальну віддачу. Особливо добре в цей час розв’язувати технічні питання: ремонт будинку чи автомобіля. 

Терези

Терезам зорі віщують неабияку наполегливість. Це приведе представників знаку до поставленої мети. Впевненість у собі сприятиме матеріальним перемогам і вирішенню питань, пов’язаних із власністю. Настав хороший період для бізнесової діяльності – укладання вигідних угод і перегляд ділових контактів.

Скорпіон

Фінансово Скорпіонам цей тиждень майже нічого не віщує, кажуть астрологи. У знака настане прощання з минулим, відхід від усього старого, переформатування способу життя. Зорі радять максимально дослухатися до зовнішнього світу і людей, бути максимально відкритим, щоб обрати правильний напрямок руху. Дотримання цих правил допоможе здобути і фінансову вигоду. 

Стрілець

Стрільці вистрілять талантами та примножать успіх. У цей час з’явиться багато енергії та впевненості у своєму я. Це допоможе знайти однодумців і людей, які завжди готові допомогти вам, розділити з вами ентузіазм у справі та столик у барі. Дуже важливо позбутися токсичних людей. Це дасть плоди у фінансовій справі та особистому житті. 

Козоріг 

Цей знак Зодіаку напротивагу Стрільцю не буде вершителем власної долі цього тижня. Але її за вас вершитиме оточення. Довколишні люди звертатимуть на вас увагу та посилять ваш розвиток. Важливо збагатитися духовно та культурно. Питання фінансів рекомендують відкласти в бік чи принаймні не ставити його на перший план.Ваша соціальна значущість незабаром посилиться й ви маєте бути готові перехопити ініціативу вершителя Долі на себе.

Водолій

Посилена взаємодія з людьми. Хороший тиждень для контактів із можновладцями, керівництвом, набуття корисних зв’язків. Також у Водолія прокинеться бажання купити щось важливе та особливе вміння тішитися новим покупкам, тому очікується витрати коштів. Тож рекомендується бути економнішим, ніж решта знаків Зодіаку.

Риби

Прямих фінансових змін не очікується. Розташування знака на небі вказує на зручну нагоду поїздки закордон. Нині до цього сприятливі усі обставини. Це допоможе розширити кругозір, збагатитися новими ідеями, практиками, зміцнитися духовно та інтелектуально. Подорожі – це завжди недешево. Але зараз той час, коли вони найменш болюче битимуть по кишені.   

Джерело: ТСН

Автор:
Останні новини
18.03.2024, Понеділок
17.03.2024, Неділя
16.03.2024, Субота
15.03.2024, П’ятниця
14.03.2024, Четвер
13.03.2024, Середа
12.03.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward