Російська блогерка Настя Івлєєва закликала владу РФ припинити військові дії в Україні

event 21:24 Вівторок 01 Березня 2022 ПОДІЇ

Популярна російська ведуча Настя Івлєєва не стала мовчати та заговорила про війну в Україні, яку розпочала Росія.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Блогерка у своєму Instagram написала, що в Україні зараз відбувається справжня катастрофа. У цій війні гинуть мирні люди, руйнуються міста, а росіяни та українці починають ненавидіти одне одного. Також ведуча, на відміну від росЗМІ, не стала мовчати про смерті російських солдатів, пише ТСН.

Коментар: “Ми стали свідками цієї катастрофи. В Україні гинуть люди, руйнуються міста, гинуть наші солдати, багато з яких зовсім юні, йде інформаційна війна, в якій ми, прості люди, не можемо знайти правди, йде громадянська інформаційна війна, в якій ми, прості люди, проклинаємо, погрожуємо та ненавидимо одне одного. Я з надією чекала на переговори, які виявилися лише першим щаблем у ланцюжку складних домовленостей, до яких, я сподіваюся, обидві сторони хочуть дійти”, – написала ведуча.

Настя Івлєєва звернулася до влади РФ з проханням якнайшвидше припинити військові дії на території України.

Коментар: “У зв’язку з цим зараз хочу відкрито звернутися до керівництва своєї країни. Я закликаю вас зробити другий раунд переговорів, що завершують військові дії, я закликаю вас домовитися, я закликаю вас досягти тих компромісів, які зупинять загибель людей. Я закликаю зупинитись”, – звернулася до влади РФ Івлєєва.

Читайте також: “Український паспорт треба заслужити”: Катерина Осадча звернулася до Стужук та Реви

Автор:
Останні новини
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward