Рівненські волейболістки провели майстер-клас для школярів у рамках проєкту “Роби як Олімпійці”

event 16:48 Четвер 03 Грудня 2020 РІВНЕ

Всеукраїнський проєкт Національного олімпійського комітету України “Do like Olympians” знову збирає дітей. В Рівненській області вже декілька років поспіль його реалізацією займається Відділення Національного олімпійського комітету України за підтримки комунального закладу “Обласний центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Рівненської обласної ради.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Цього разу захід відбувся у Гільчанському НВК “ЗОШ I-III-ст.-ДНЗ”, що в Здовбицькій ОТГ. До тамтешніх учнів завітали кандидати у майстри спорту України з пляжного волейболу Марина Стельмах та Софія Плюхина.

В ході зустрічі з дітьми, спортсменки розповіли їм про свої здобутки, режим тренування та взагалі акцентували увагу на важливості фізичного розвитку. Окрім знайомства з волейболістками, усі бажаючі мали можливість взяти участь ще й в інтелектуальній вікторині про Олімпійський рух в Україні, успішних спортсменах-олімпійцях та іншу спортивну тематику.

Після теоретичної частини заходу, Марина та Софія показали на практиці свої навички та здібності. Вони продемонстрували для школярів майстер-клас з волейболу. Зрештою, розділившись на команди, учні та їхні гості взяли участь у товариському матчі.

Також організатори підготували для вихованців школи спортивні конкурси “Гімнастичний”, “Скакалка” та “Настільний теніс”, переможці яких отримали призи від Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області. Завершився захід спільним фото на згадку та врученням всім його учасникам брендованих сувенірів НОК України.

Джерело: пресслужба Спорт для всіх Рівненщини

Читайте також: В Африці на виборах переміг Адольф Гітлер

Останні новини
18.03.2024, Понеділок
17.03.2024, Неділя
16.03.2024, Субота
15.03.2024, П’ятниця
14.03.2024, Четвер
13.03.2024, Середа
12.03.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward