Прихильниця росії в Ірпені грабувала будинки разом із окупантами

event 13:58 Неділя 12 Червня 2022 Суспільство
Колаборантка

Прихильниця “русского міра” в місті Ірпінь вказувала російським військовим на помешкання заможних сімей та грабувала будинки разом із росіянами. 

Про це повідомила пресслужба Національної поліції.

Поліцейські знайшли в пособниці окупантів побутову та комп’ютерну техніку, мобільні телефони, ювелірні вироби, велосипеди, одяг, парфуми і колекційний алкоголь.

Під час спілкування із правоохоронцями жінка вигадала історію про те, що сусіди нібито передали їй ці речі на зберігання. Втім, залучені як поняті місцеві жителі під час обшуку впізнали свої речі, викрадені під час окупації.

Містяни створили групу в соцмережі й одразу публікували фото вилученого під час обшуку майна — у такий спосіб правоохоронці одразу встановили десять потерпілих, яких пограбувала підозрювана разом із російськими військовослужбовцями. Наразі слідчі встановлюють остаточну кількість постраждалих.

Жінка раніше вже потрапляла в поле зору поліцейських: зокрема, через конфлікти із сусідами та домашнє насильство над своєю матір’ю.

Остаточну правову кваліфікацію діям жительки Ірпеня нададуть після проведення усіх необхідних заходів. У поліції зазначили, що підозрювана нестиме відповідальність за колабораційну діяльність та зберігання забороненої символіки.

Автор:
Останні новини
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward