Професійний кіберспортсмен пішов на “пенсію” у 25 років через травму пальця

event 14:01 П’ятниця 22 Січня 2021 ПОДІЇ

Професійний гравець в Call of Duty Томас “ZooMaa” Папаратто був змушений піти з кіберспорту у 25 років через травму великого пальця і ​​зап’ястя. Він професійно грав вісім років.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Як пише BBC, геймер виступав за американську команду New York Subliners.

Коментар:Процес відновлення був однією з найскладніших речей, які мені коли-небудь доводилося робити як фізично, так і морально. Це призвело до великого стресу і занепокоєння“, ‒ сказав Томас.

Після травми йому стало важко змагатися з кращими гравцями світу.

Коментар:Я не отримую задоволення від змагань, коли я не можу бути тим ZooMaa, якого всі знають і люблять. Несправедливо стосовно до себе і моєї команди проходити через все це знову, потенційно шкодячи руці ще більше“, ‒ сказав Папаратто.

Він підкреслив, що вдячний за свій шлях в кіберспорті, який почався в 17 років, вдячний учасникам New York Subliners, іншим геймерам і шанувальникам за любов і підтримку. Тепер Папаратто планує шукати будь-яку можливість зв’язати своє життя з грою, оскільки “він занадто сильно любить її, щоб просто піти”, без шкоди для здоров’я.

Коментар: Я дивлюся на це так, як ніби одні двері закривається, а інша відкривається“, – додає він.

Довідка: Call of Duty — це серія відеоігор у жанрі шутера від першої особи, присвячених Другій світовій війні, холодній війні, боротьбі з тероризмом, гіпотетичній Третій світовій війні, майбутнім і космічним війнам. Серія складається з сімнадцяти основних ігор і дванадцяти відгалужень.Змагання з ігор серії Call of Duty проводяться з 2006 року.

Джерело: сайт Суспільне

Читайте також: Ілон Маск дасть нагороду в 100 млн доларів за кращу екологічну технологію

Теги:
Останні новини
01.05.2024, Середа
30.04.2024, Вівторок
29.04.2024, Понеділок
28.04.2024, Неділя
27.04.2024, Субота
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward