Пенсійний фонд змінив процедуру виплат субсидій: про що йдеться

event 10:00 П’ятниця 15 Грудня 2023 Суспільство

Пенсійний фонд України вніс зміни до процедури виплат житлових субсидій та пільг. Це надасть клієнтам можливість вибору банку для отримання фінансової підтримки.

Цей крок покликаний забезпечити громадянам більшу гнучкість у отриманні виплат та спростити процес обслуговування субсидій та пільг.

Клієнти, які отримують житлові субсидії та пільги, отримали можливість обирати банк для цих виплат, як повідомив Пенсійний фонд України.

Мешканці можуть отримувати відповідні виплати через поштові відділення або банківські рахунки. Вони можуть вибрати спосіб отримання. Для отримання виплат на банківський рахунок можна обрати один із уповноважених банків. Актуальний список банків доступний на сайті Міністерства фінансів України.

Це означає, що у ситуаціях, коли структури соціального захисту населення не мали можливості забезпечити підготовку виплатних документів та фінансування, виплати здійснюються за новими правилами.

Читайте також: Сенат США не піде на канікули, доки не виділить пакет військової допомоги Україні

Виплати для клієнтів, які раніше отримували їх через банки, тепер спрямовуються на їхній банківський рахунок (за стандартом IBAN) у відповідному банку.

А для тих, хто раніше отримував виплати через організації, які забезпечували доставку пенсій та допомоги, тепер виплати здійснюються через міжнародну платіжну систему “MY TRANSFER” та “ПриватБанк”.

Останні новини
02.05.2024, Четвер
01.05.2024, Середа
30.04.2024, Вівторок
29.04.2024, Понеділок
28.04.2024, Неділя
27.04.2024, Субота
26.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward