“Не ходи сама по вулиці”: моторошне продовження історії про вбивство на базі “Холодок”

event 15:14 Середа 06 Липня 2022 РІВНЕ
pavlishin

Журналісти проєкту “Стоп Корупції” провели розслідування стосовно вбивства, яке вчинив Євген Павлишин.

Інцидент стався 18 червня на базі відпочинку “Холодок” у Вараші. Туди, разом зі своєю донькою приїхала на відпочинок 64-річна місцева жителька. В один момент, підозрюваний вирішив справити малу потребу на двері будиночка, де відпочивала жінка.

Після того як вона зробила йому зауваження, він спитав, чи знає вона хто він такий і побив її. Донька, яка намагалась завадити бійці, отримала фізичні пошкодження. 

“Євген Павлишин, скоріше за все перебуваючи в стані алкогольного та наркотичного сп’яніння, вчинив “звіряче” побиття потерпілої. Він нехтував навіть тим, що вона опинилась на землі та почав наносити удари ногами по ній”, – розповів журналістам адвокат потерпілої сторони Юрій Бухун.

22 червня пенсіонерка помела в місцевій лікарні від отриманих травм. В довідці про причину смерті зазначено, що пацієнтка померла від внутрішньочерепної травми з крововиливом під кору головного мозку.

Відомо, що після смерті жінки Євген Павлишин проводив вечірки на турбазі “Холодок”.

Під час похоронів потерпілої, до її дочок підходили невідомі особи з прямими погрозами й рекомендаціями “не ходити самим по вулиці”, якщо ті не заберуть заяву з поліції. 

До цього часу Нацполіція не оголосила навіть підозри для зловмисника. Це пов’язують з численними зв’язками й впливом його батька генерального директора РАЕС Павла Павлишина.

“На даний час, назначено судово-медичну експертизу за висновком якої буде остаточна кваліфікація кримінального правопорушення. Особі не повідомлялось про підозру і запобіжний засіб не застосовувався. На цей час потенційний підозрюваний від дачі будь-яких письмових пояснень відмовляється”, – прокоментував начальник слідчого відділу поліції у місті Вараш Сергій Бігун.

За даними Єдиного центру обробки судових рішень, Євген Павлишин причетний до 140 справ. Більшість з них не дійшли до судового розгляду з різних причин.

Суспільний резонанс справи став на стільки великим, що батько підозрюваного записав відеозвернення в якому пообіцяв не втручатись в хід справи.

Читайте також: У Білому домі випустили монету “Острів Зміїний” (ФОТО).

Нагадаємо, що 27 червня Павла Павлишина усунули з посади Генерального директора РАЕС.

Усі данні взяті з матеріалів розслідування журналістів “Стоп Корупція”.

Останні новини
18.03.2024, Понеділок
17.03.2024, Неділя
16.03.2024, Субота
15.03.2024, П’ятниця
14.03.2024, Четвер
13.03.2024, Середа
12.03.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward