Названо п’ять найбільш стервозних жінок за знаком Зодіаку

event 20:18 Вівторок 21 Червня 2022 БЛОГ

Серед 12-ти знаків Зодіаку існують п’ять, чиї представниці характеризуються особливою стервозністю. Вони можуть переспорити людей за лічені хвилини, обіграти їх, використавши особисті стратегії, пише уніан.

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Терези

Терези – дуже склочні, балакучі і вперті. Щоб домогтися своїх цілей і проштовхнути вперед свої інтереси, ваги готові плести інтриги, сперечатися, можуть навіть здатні оббрехати людини. У них дуже “гострий” язик, який вони використовують для захисту свого особистого простору. 

Лев

Цей знак Зодіаку любить бути в центрі уваги. Як тільки на шляху у Левів з’являються потенційні конкуренти, ті здатні проявити всі свої найбільш стервозні якості – можуть обговорювати за спиною, розпускати тини і радіти чужим невдачам.

Скорпіон 

Жещнини-Скорпіони – ті, хто не бажає поступатися на шляху до досягнення своїх цілей. Вони дуже уважні, спостережливі, мають гарну пам’ять. Саме тому в найбільш неочікуваний момент можуть “вдарити” в слабке місце. 

Риби

Риби – головні стерви за характером. Вони можуть здаватися добрими, милими і неконфліктними, але варто їх “зачепити”, як вони показують свою реальну сутність. 

Близнюки

Ще один знак Зодіаку, кому властиво “перемикати” свої особистості. Комусь вони показують свій образ милої і добродушної, а комусь готові вчепитися кігтями в обличчя. З ними слід бути вкрай обережними – жінки-Близнюки здатні на різні підлі вчинки, аби домогтися бажаного і виставити опонента в негативному світлі.

Останні новини
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward