На Волині чоловіка засудили на 5 років за крадіжку бензокоси, але він просить відправити його на фронт

event 11:40 Понеділок 23 Жовтня 2023 ПОДІЇ

У Луцьку чоловіка засудили до п’яти років позбавлення волі за крадіжку двох тисяч гривень, бензокоси та електричної болгарки. Проте усі інструменти та більшу частину коштів власники вже отримали назад.

Про це йдеться у сюжеті ТРК «Аверс», передає Вісник+К.

Правопорушник у своєму злочині щиро розкаюється, проте такий вирок отримав через те, що вже не вперше скоює злочини та притягується до відповідальності. Чоловіка уже двічі ув’язнювали, щоправда, останнього разу він вийшов раніше через хорошу поведінку.

Перед тим, як потрапити за ґрати ув’язнений пройшов військовий вишкіл в лавах ЗСУ і мав відправитися на фронт, але суд першої інстанції запроторив його на п’ять років до в’язниці. 

Зараз порушник подав апеляцію й просить у суду дозволу, аби стати на захист держави.

“Я прошу суд переглянути рішення. Я хочу піти туди, де зараз усі чоловіки. Більше бажань у мене нема”, – сказав засуджений.

Читайте також: Грета Тунберг більше не приклад: в Ізраїлі з підручників видалять згадки про екоактивістку, яка підтримала Палестину

Також чоловік нарікає на характеристику, яку про нього написали. Мовляв, там не усе правда. Він зазначає, що працював багато років у колгоспі та має відзнаки за хорошу роботу.

Перед тим, як попастись на злочині він проходив підготовку у лавах ЗСУ, щоб піти воювати та стати на захист країни. Зараз він просить замінити термін ув’язнення на військову службу, проте суд залишає вирок першої інстанції без змін.

Теги: кримінал
Останні новини
01.05.2024, Середа
30.04.2024, Вівторок
29.04.2024, Понеділок
28.04.2024, Неділя
27.04.2024, Субота
26.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward