Михалков заявив, що люди на протестах у Білорусі це “комп’ютерна графіка”

event 14:40 Вівторок 22 Вересня 2020 У СВІТІ

Режисер і володар Оскара Микита Михалков заявив, що на протести в Білорусі вийшло не так багато людей. За його словами, натовп був створений за допомогою комп’ютерної графіки.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Про це режисер висловився в новому випуску своєї програми “БесогонTV”.

До такого висновку Михалков прийшов, тому що вважає, що просвіти між ногами людей які стоять на акції протесту, не відповідають верхній частині зображення. Про те, де і коли був зроблений кадр, режисер не повідомив.

Коментар:Це я вам говорю як професіонал. Ви можете мені повірити“, – резюмував Міхалков.

Примітно, що критика від режисера дісталася не тільки тим що протестують, але і Олександру Лукашенку.

Михалков не вірить в результати голосування на виборах президента і вважає, що занадто явна фальсифікація була продиктована намаганням Лукашенко конкурувати з Путіним.

Коментар:А навіщо ну вже така фальш? Щоб показати, що за тебе голосує більше, ніж за президента Росії, на 1%?“.

Нагадаємо, в травні 2020 року в черговому випуску «БесогонTV» Михалков заявив, що американський мільярдер Білл Гейтс використовує пандемію коронавірусу в своїх цілях – щоб скоротити чисельність населення, яке споживає занадто багато ресурсів.

У випуску передачі говориться, що компанія Гейтса Microsoft Limited зареєструвала патент на створення вакцини WO / 2020/060606. Однак режисер стверджує, що це зовсім не вакцина, а чіпи, які будуть імплантуватися людям, щоб їх контролювати.

Коментар:Це не щеплення в нашому розумінні. Це чіпування. <…> У тіло людини імплантується чіп, який виконує роль контролюючого органу на предмет відповідності характеристик щоденної активності для якоїсь криптовалюта. Якщо умови виконуються, то людина отримує певні бонуси, які може на щось витратити“, – розповів режисер.

Джерело: сайт Esquie

Читайте також: “Бог любить усіх дітей своїх”: Папа Римський підтримав ЛГБТ-підлітків

Останні новини
29.04.2024, Понеділок
28.04.2024, Неділя
27.04.2024, Субота
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward